background img
banner
banner

Η ΑΛΜΑ Αιγίου στην Ανάβαση Κύμης και το 45ο Ράλλυ Κρήτης

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι το “11ο Rally Sprint Αιγίου” και η οικογένεια της ΑΛΜΑ προετοιμάζεται να υποδεχθεί τα 44 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή. Όμως παρόλο τις προετοιμασίες οι αθλητές-μέλη εκπροσωπούν επάξια το σωματείο του Αιγίου στα Πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη.

Το Σάββατο και την Κυριακή 25-26 Μαϊου, διεξήχθη η Ανάβαση Κύμης για το Πρωτάθλημα Αναβάσεων αλλά και το 45ο Ράλλυ Κρήτης για το Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου.
Στο 45ο Ράλλυ Κρήτης, που άνοιξε την αυλαία του Πρωταθλήματος με 34 συμμετοχές, οι Χρήστος Αυγερόπουλος και Στράτος Γιαβάσης με Citroen Saxo της κατηγορίας C4/E10+, τερμάτισαν στην 3η θέση της Γενικής Κατάταξης, την 2η θέση της F2E και την 1η θέση της κατηγορίας τους C4.

Στην Ανάβαση Κύμης ,ξεκινώντας από την Κατηγορία Ν2, ο Κίμωνας Θέος με Peugeot 106 πήρε την νίκη στην κατηγορία του, όπως και στην Ν έως 2 Λίτρα. Μετά από μεγάλη μάχη, στην Ομάδα Ε και Ε έως 2 Λίτρα, μόλις 1,69 δευτερόλεπτα χώρισαν στην 1η και 2η θέση αντίστοιχα οι Σταύρος Χατούπης με Opel Corsa B της κατηγορίας Ε/10 και ο Χάρης Μπουροθανασόπουλος με Honda Civic EK4 της κατηγορίας Ε/11. Επίσης, ο Σταύρος Χατούπης πήρε την νίκη στην Ε/10 και ο Χάρης Μπουροθανασόπουλος την νίκη στην Ε/11.

Για πρώτη φορά σε ανάβαση, έκαναν την εμφάνιση τους τα Crosscar, με το μέλος Παναγιώτη Λάτση να συμμετέχει με 4×4 Custom 4×2 Custom και να τερματίζει, ανάμεσα σε πλήθος συμμετοχών, στην 10η θέση της κατηγορίας XC-600 χαρίζοντας θέαμα στους φίλους των Αναβάσεων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr