background img
banner
banner

Καλοκαίρι στα γήπεδα με το πρωτάθλημα Νέων

Η ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Στην ΕΠΣ Αχαΐας δεν έχει απομείνει πλέον καμιά αγωνιστική υποχρέωση στα μεγάλα πρωταθλήματα, εξαιρώντας το τελευταίο παιχνίδι την Κυριακή του Ατρόμητου στην Πάτρα με τον Ξενοφών Κρεστένων. Σε δράση βρίσκονται όμως τα πρωταθλήματα στα παιδικά τμήματα που εξακολουθούν να παίζουν μπάλα και μάλιστα τα παιχνίδια τους να περιέχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Έχουν ήδη ξεχωρίσει οι οκτώ καλύτερες ομάδας του νομού μας ύστερα από την λήξη των πρωταθλημάτων και μπαίνουμε τώρα στην προημιτελική φάση.

Στις 15 και 16/06 τα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα Νέων

Ανάμεσα στις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει για την προημιτελική φάση βρίσκεται και η Θύελλα Αιγίου, που θα αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Προημιτελικής φάσης Πρωταθλήματος Νέων

Άρης Π./Πετεινοί- Αστέρας Μιντ./Αστέρας Τσουκ.
Άτλας- Νίκη Προαστ./Αργυρά
Θύελλα Αιγίου- Παναχαϊκή
Δαβουρλής Κ.92- Κεραυνός Αγ. Βασιλ./ Αχιλλέας Καμ.

Επίσης σε Παίδες και Προπαίδες η Θύελλα Αιγίου

Εκτός από το τμήμα των Νέων, η Θύελλα Αιγίου διαθέτει επίσης στην προημιτελική φάση ομάδα σε Παίδες και Προπαίδες. Η προημιτελική φάση των Προπαίδων ξεκινά επίσης στις 15 και 16 Ιουνίου, ενώ μια βδομάδα νωρίτερα (8-9/06) αρχίζει η φάση των «8» για τους Παίδες.
Ο Κυριάκος Αθανασίου με το επιτελείο του μας έχει συνηθίσει σε συμμετοχές των παιδικών τμημάτων στις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων και σχετικά μας λέει:
«Πιστεύω ότι η Θύελλα Αιγίου διαθέτει καλές νεανικές ομάδες και αυτό αποδεικνύεται από τις πρώτες θέσεις που καταλαμβάνουν στους ομίλους τα παιδικά τμήματα. Γίνεται μια καλή δουλειά επί σειρά ετών, που αποφέρει αποτελέσματα και την παρουσία μας στους τελικούς»

Για την ομάδα Νέων ο Κυριάκος Αθανασίου είπε: «Στους Νέους επιτυχία για μας θα αποτελέσει η πρόκριση στην επόμενη φάση.
Είναι μια τελείως νέα ομάδα με ποδοσφαιριστές μικρότερους σε ηλικία από το όριο που έχει τεθεί και αυτό μεταφράζεται σε ταλέντο και γεμάτο αισιοδοξία μέλλον».

Εμπιστοσύνη και στα μικρότερα τμήματα από τον προπονητή της Θύελλας: «Στα παιχνίδια των παίδων στόχος μας είναι ο τελικός. Θα είναι για μας μια επιβράβευση που πραγματικά την αξίζουν τα παιδιά. Πιστεύω ότι και στους Προπαίδες μπορούμε να είμαστε στον ημιτελικό ακόμα και στον τελικό.
Έχουμε κατανοήσει πόσο έχουμε προοδεύσει και μέχρι που έχουμε φτάσει. Προετοιμαζόμαστε ανάλογα για την σειρά αυτών των αγώνων πλέι οφ.»

Για την μεγάλη είδηση που αφορά μετακίνηση μικρού στην Super League, ο Κυριάκος Αθανασίου είπε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτης της Θύελλας φεύγει για μεγαλύτερες κατηγορίες. Πόσο μάλλον στην συγκεκριμένη περίπτωση που νεαρός ποδοσφαιριστής μας αναχωρεί για την μεγάλη επαγγελματική κατηγορία και σε ομάδα που πρωταγωνιστεί.
Βρισκόμαστε ακόμα στις διαπραγματεύσεις, όλα πάνε κατ’ ευχήν και περισσότερα θα πούμε αφού έχουν ολοκληρωθεί όλα τα στάδια της μεταγραφής.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr