background img
banner
banner

Κωστής Βλάχος: «Χάσαμε την παραμονή κερδίσαμε στις μικρές ηλικίες»

Για το πρωτάθλημα που πέρασε ο προπονητής της ΑΕ Καλαβρύτων Κωστής Βλάχος σχολίασε στο Protionline.gr: «Ήταν το πιο δύσκολο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στην Α΄ κατηγορία. Αρκετές ομάδες λειτούργησαν σε επαγγελματικό πρόγραμμα, με παίκτες από το ψηλό …ράφι, αφήνοντας τις υπόλοιπες σε καθαρά ερασιτεχνικά πρότυπα. Εκεί που η ΑΕ Καλαβρύτων παρουσιάστηκε σε επαγγελματικό επίπεδο, ήταν το κομμάτι των μετακινήσεων. Μεγάλες οι αποστάσεις, πολλά τα έξοδα. Στα υπόλοιπα είμαστε ένα ερασιτεχνικό σωματείο με παιδιά που βαρύνονται με επαγγελματικές υποχρεώσεις και πιεσμένο πρόγραμμα».

Στάθηκε και στο πρόβλημα των πολλών απουσιών ο Κωστής Βλάχος: «Είμαστε άτυχοι με πολλούς τραυματισμούς και απουσίες. Συγκυρίες που έβγαλαν την ομάδα από τον ανταγωνισμό τουλάχιστον στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.Κάναμε στη συνέχεια την προσπάθειά μας και περισσότερο στα πλέι άουτ, όμως δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι μόνο σε νίκες για να προλάβουμε την κατηγορία».

Για τον υποβιβασμό και τη συνέχεια ο προπονητής των Καλαβρύτων μας είπε: «Έχουμε ένα πλάνο ύστερα από επτά χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα, να βγάλουμε παιδιά από τα Καλάβρυτα που θα στελεχώνουν την ομάδα. Αυτό θα γίνει την ερχόμενη σεζόν με παίκτες από την Κ16, όπως επίσης με τους έμπειρους της περιοχής και παιδιά από την περιοχή της Αιγιάλειας που θα παραμείνουν στην ομάδα. Μόνο κάποια εξαιρετική περίπτωση μπορεί να μας οδηγήσει σε κάποια άλλη προσθήκη. Να υπογραμμίσουμε ότι στην φετινή σεζόν της Α΄ κατηγορίας είχαμε πολλές συμμετοχές από την Κ16, που πήραν εμπειρίες, άφησαν υποσχέσεις και αυτό ήταν για εμάς ένα από τα αντίδοτα στην πίκρα του υποβιβασμού».

Για την παρούσα αγωνιστική δράση μίλησε επίσης ο Κωστής Βλάχος: «Συνεχίζουμε προπονήσεις μέχρι τέλος Ιουνίου με την Κ12 και την Κ16, με την οποία έχουμε φτάσει στους «8» και θα παίξουμε σε νοκ άουτ αγώνες. Σε δράση βρίσκονται και οι Παλαίμαχοι που έπαιξαν με την Παναχαϊκή και την ερχόμενη Κυριακή θα συμμετέχουν στο τουρνουά «Αθανάσιος Καρφής».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr