background img
banner
banner

Με ήττα 50-47 από τον Αχαϊκό ολοκλήρωσε τα πλέι οφ η ΕΦΑ Αιγίου

Ο ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ – ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Η ΕΦΑ Αιγίου πραγματοποίησε καλή εμφάνιση εκτός έδρας στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ ανόδου κόντρα στον Αχαϊκό αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 50-47 τερματίζοντας στην τελευταία θέση. Ο Υπερίων Αμαλιάδας στέφτηκε πρωταθλητής επικρατώντας 70-59 του Κρόνου που επίσης ανεβαίνει στην Α2 όπως και οι Αχαϊκός, ΕΣ Ιτεών. Και αυτό, γιατί σύμφωνα με τη συμπληρωματική προκήρυξη εκτός των δύο πρώτων, ανεβαίνουν όσες ακόμη χρειαστεί για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 14 ομάδων.

Στην Α2 της επόμενης περιόδου, εκτός από τις παραπάνω τέσσερις ομάδες, θα αγωνίζεται και η ΕΑ Παραλίας που βγήκε ηττημένη από τον ΑΟ Δύμης στους τελικούς παραμονής της Α1 και φυσικά ο Ηρακλής Πύργου που είχε υποβιβαστεί απευθείας.

Οι υπόλοιπες είναι οι οκτώ που παρέμειναν από το περυσινό πρωτάθλημα, δηλαδή ο Κεφαλληνιακός, το Σκαγιοπούλειο, ο Πήγασος Μπεγουλακείου, ο ΠΑΣ Ναυπάκτου, η Ακράτα (μοναδική ομάδα από την Αιγιάλεια), η Νίκη Προαστίου, ο Προφήτης Ηλίας και ο Σείριος. Σύνολο 14 που θα απαρτίζουν την Α2 ΕΣΚΑ-Η της επόμενης περιόδου.

Την επόμενη σεζόν η Αιγιάλεια θα έχει και πάλι τρεις ομάδες στη Β΄ ΕΣΚΑ-Η. Την ΕΦΑ Αιγίου, τη Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου και τον Ήφαιστο/Αχιλλέα Αιγιάλειας.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής
Αχαϊκός – ΕΦΑ Αιγίου 50-57
Σοπωτό – ΕΣ Ιτεών 64-52
Υπερίων – Κρόνος 70-59


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr