background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ: Πέρασαν χαρούμενες γιορτές στον Αστέρα Τέμενης

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ NATIONAL LEAGUE 2 ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Μετά από μια ιστορική χρονιά με ευτυχή κατάληξη, οι παίχτες και το τεχνικό τιμ του Αστέρα Τέμενης έλαβαν τη Μεγάλη Εβδομάδα τα δώρα τους για το Πάσχα, προσφορά της Αffidea μαζί με τα συγχαρητήρια για την επίτευξη των στόχων μας και τις ευχές του διευθύνοντα συμβούλου, Θεόδωρου Καρούτζου.

Η τελευταία προπόνηση διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Καμαρών και την επομένη… χώρισαν οι δρόμοι των παικτών για να περάσουν τις γιορτές με τις οικογένειές τους.

Σίγουρα κάποιοι θα συνεχίσουν να είναι συμπαίκτες και τη νέα χρονιά αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς για να αρχίσει ο σχεδιασμός εν όψει της νέας χρονιάς. Στην ουσία ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί αφού εκκρεμεί η σειρά των τελικών ανάμεσα στον Προμηθέα 2014 και την Αχαγιά ΄82 για να μάθουμε τον πρωταθλητή του 1ου ομίλου που θα ανέβει στη National League 1.

Άρης Ξενούλης: “Είναι μια μεγάλη στιγμή για τον Αστέρα”

Μιλώντας στο Protionline.gr ο προπονητής Άρης Ξενούλης, εξήρε την προσπάθεια όλων των παικτών καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν, τονίζοντας: “Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στους παίκτες μας που ήταν ήρωες.

Είναι μία μεγάλη στιγμή για τον Αστέρα που τα κατάφερε σε μία πολύ δύσκολη κατηγορία που έπεσαν οι τέσσερις από τις 12 ομάδες. Νομίζω ότι το αξίζαμε γιατί χάσαμε τα πλέι οφ για μία ήττα, αυτή που κάναμε εδώ από τους Γαργαλιάνους.

Συγχαρητήρια στον συγκλονιστικό κόσμο που γέμισε το γήπεδο και η συμβολή του ήταν καθοριστική. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, όλους τους συνεργάτες μου και κυρίως τον Κώστα Μπαλτζώη που ήταν πάντα δίπλά μου όλη τη χρονιά”, είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Αστέρα Τέμενης.

Θεόδωρος Καρούτζος: “Ήταν μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά”

Από την πλευρά του ο μεγάλος χορηγός του συλλόγου Θεόδωρος Καρούτζος τόνισε: “Όταν ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια πριν επτά χρόνια, βασικός στόχος ήταν να την αγκαλιάσει ο κόσμος και να δημιουργηθεί ένας αθλητικός πυρήνας, μία αθλητική κοινότητα και νομίζω ότι τα καταφέραμε. Και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Και βέβαια στο αγωνιστικό κομμάτι και η φετινή χρονιά ήταν απόλυτα επιτυχημένη παρότι δεν συνοδεύτηκε με άνοδο όπως οι προηγούμενες, αλλά από παραμονή. Αυτός ήταν κι ο αρχικός στόχος άλλωστε. Η ομάδα βρέθηκε για πρώτη φορά στις Εθνικές κατηγορίες, σε έναν δύσκολο όμιλο που οι 4 από τις 12 ομάδες θα έπεφταν κατηγορία. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, στους αθλητές και προπονητές, στον κόσμο και φυσικά στους ανθρώπους της διοίκησης. Αν δεν υπήρχαν αυτοί δεν θα υφίσταται ο Αστέρας Τέμενης στη μορφή που είναι σήμερα”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr