background img
banner
banner

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί και στην Αιγιάλεια για τον “άθλο” του Ολυμπιακού

Στον έβδομο ουρανό βρίσκονται οι οπαδοί του Ολυμπιακού σε όλη την Ελλάδα, μετά τον ανεπανάληπτο θρίαμβο στον τελικό του Conference League επί της Φιορεντίνα. Η ιστορική νίκη των «Ερυθρολεύκων» αλλά και τα όσα ακολούθησαν μετά την λήξη του αγώνα θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην μνήμη τους.

Στον Πειραιά αλλά και στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας στήθηκε γλέντι μέχρι πρωίας και το σκηνικό που επικρατούσε δεν είχε προηγούμενο. Φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση η Αιγιάλεια και το Αίγιο ειδικότερα, καθώς λίγη ώρα μετά τη “στέψη” των τροπαιούχων του Conference League εκατοντάδες ξεχύθηκαν στους δρόμους όπου επικράτησε πανδαιμόνιο από τα κορναρίσματα. Μάλιστα, στα φανάρια, στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Σολωμού οι πανηγυρισμοί ήταν πιο έντονοι από κάθε άλλο σημείο της πόλης με την κυκλοφορία να διακόπτεται για αρκετή ώρα.

Μέσα σε πανζουρλισμό από επευφημίες, καπνογόνα, πυροτεχνήματα και συνθήματα οι φίλοι του Ολυμπιακού έκαναν… τη νύχτα μέρα πανηγυρίζοντας έντονα τον θρίαμβο των “ερυθρολεύκων”.

Μάλιστα δεκάδες Αιγιαλείς βρέθηκαν και στο γήπεδο της ΑΕΚ και παρακολούθησαν τον μεγάλο αγώνα (στη φωτογραφία ο Σωτήρης Μαμάσης).

Συγχαρητήρια του πρωθυπουργού από το Αίγιο

Μάλιστα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στο εκλογικό κέντρο του Αιγίου, αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού, λέγοντας πως “η Ελλάδα έγινε κόκκινη χθες και σήμερα, αλλά από αύριο ξαναγυρνάμε στο μπλε.”


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr