background img
banner
banner

Ξανά στην 1η και 2η θέση αντίστοιχα Ιωάννα και Αμαλία Λάμπρου της Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ.

ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOTOCROSS ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Η συνήθεια που έγινε… λατρεία. Για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια οι αδελφές Λάμπρου της Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. ανέβηκαν στο πρώτο και δεύτερο σκαλί του βάθρου σε αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος motocross.

O 3ος φετινός αγώνας έγινε στην Σπερχειάδα, σε μία από τις πιο παλιές πίστες, ίσως στην πιο όμορφη τοποθεσία της Ελλάδας που βρίσκεται στην πλαγιά του βουνού με θέα στον κάμπο και μέσα σε ένα δάσος από βελανιδιές.

Ο καιρός δεν βοήθησε αφού έβρεξε πολύ την Παρασκευή και δημιούργησε ένα βαθύ στρώμα λάσπης, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν όλα τα δοκιμαστικά και σκέλη του Σάββατου και «συμπυκνώθηκαν» όλα την Κυριακή.

Η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. συμμετείχε στον αγώνα με 11 αθλητές και αθλήτριες, με τις Ιωάννα και Αμαλία Λάμπρου να ανεβαίνουν στην 1η και 2η θέση του βάθρου αντίστοιχα στην κατηγορία ΜΧ WOMAN.

Παρά την δυσκολία της πίστας λόγω της λάσπης, τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Πρώτη η Ιωάννα (7 YAMAHA) και στα δυο σκέλη και 1η στον αγώνα, αλλά όχι εύκολα, αφού χρειάστηκε να «παλέψει» για να περάσει την αδερφή της Αμαλία (17 YAMAHA) που τερμάτισε 2η και στα δυο σκέλη και 2η στον αγώνα.

ΜΧ 65

Οι μικροί οδηγοί ήταν αυτοί που δυσκολεύτηκαν περισσότερο αφού αναγκάστηκαν να οδηγήσουν μέσα σε βαθιά λούκια και τεράστια σαμάρια που δημιούργησαν τα μεγαλύτερα μηχανάκια. Ο αγώνας τους χαρακτηρίστηκε από πολλές εναλλαγές σε όλες τις θέσεις λόγω της δυσκολίας της πίστας .
Ο Δημήτρης Φωτόπουλος (911 YAMAHA) πάλεψε και στα δυο σκέλη για την πρώτη θέση αλλά μετά από κάποιες πτώσεις τερμάτισε στην 5η και 4η θέση στα σκέλη και 6ος στον αγώνα.
Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος (512 YAMAHA) πάλεψε με τις δυσκολίες της πίστας και μετά από καλές εκκινήσεις τερμάτισε στην 9η και 11η θέση στα σκέλη και 10ος στον αγώνα.

MX 85

Τρεις αθλητές συμμετείχαν στην κατηγορία.
Ο Γιώργος Σούπας (56 YAMAHA), νέος αθλητής του σωματείου, στον πρώτο του αγώνα τερμάτισε στην 6η και 10η θέση στα σκέλη και 8ος στον αγώνα.
Ο Γιάννης Σταματίου (102 YAMAHA) δεν απέφυγε τα λάθη στο δύσκολο τερέν που αγωνίστηκε και τερμάτισε 12ος και 9ος στα σκέλη και 10ος στον αγώνα.
Η Λαμπρινή Δριχούτη (223 GAS GAS), το μοναδικό κορίτσι στην κατηγορία, τερμάτισε στην 10η θέση στο πρώτο σκέλος αλλά μια αδιαθεσία στο δεύτερο σκέλος δεν της επέτρεψε να τρέξει και τερμάτισε 11η στον αγώνα.

ΜΧ 2

Ο Σωτήρης Φωτάκης (307 ΚΤΜ) είχε μια πτώση στο πρώτο σκέλος που τον άφησε στην 14η θέση αλλά ανέκαμψε στο δεύτερο και τερμάτισε στην 4η θέση και 8ος στον αγώνα Ο Δημήτρης Τσεκούρας (171 YAMAHA) τερμάτισε στην 21η και 25η θέση στα σκέλη. Ο Πέτρος Τίντας (162 ΚΤΜ) συμμετείχε στα δοκιμάστηκα σκέλη αλλά δεν κατάφερε να μπει στα σκέλη του αγώνα.

MX SENIOR

O Σωτήρης Βαγενάς (450 YAMAHA) τερμάτισε στην 6η και 7η θέση στα σκέλη και 7η στο αγώνα.
Ο επόμενος αγώνας θα γίνει αρχές Σεπτεμβρίου στην Αρχαία Ολυμπία.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr