background img
banner
banner

Οριστικά την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 18:00 η Γενική Συνέλευση

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Από τις σοβαρές εκκρεμότητες του Παναιγιάλειου που περίμενε την πραγματοποίησή της ο φίλαθλος κόσμος της Αιγιάλειας, ήταν η καθιερωμένη Γενική Συνέλευση. Σε αυτή την περίπτωση το θέμα θα είναι ο διοικητικός απολογισμός, απαραίτητος για να προχωρήσει σε παραίτηση η διοίκηση Δημήτρη Ανδριόπουλου – Θάνου Ανδρικόπουλου.

Χωρίς χαρακτήρα διοικητικής αλλαγής η Συνέλευση της Τετάρτης

Η προσωρινή διοίκηση που έχει νόμιμη διάρκεια μέχρι τον Σεπτέμβρη, βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση για την διάδοχη κατάσταση που θα πάρει τα ηνία στο διοικητικό θώκο, γνωρίζοντας τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα που απαιτούνται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και στα οποία δεν μπορεί να αντεπεξέλθει.

Το ότι υπάρχει ενδιαφέρον σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις, αυτό μπορεί να θεωρηθεί θετικό.

Προς το παρόν το θέμα της Γενικής Συνέλευσης της Τετάρτης θα είναι καθαρά διοικητικού απολογισμού και σε μια άλλη Γενική Συνέλευση ή στις Εκλογές που θα οριστούν, θα υπάρξουν νεώτερα στον σχηματισμό της νέας διοίκησης.

Η ανακοίνωση από τον Γ. Σ. Παναιγιάλειο: “Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 5 Ιουνίου και ώρα 18:00, που θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Αιγιάλειας, μετά το παλιό λιμάνι.
Θέμα: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ”


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr