background img
banner
banner

Σε πλήρη δράση η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας και εν όψει Ευρωεκλογών

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ «ΕΦΕΡΕ» ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ

Με το διπολικό μήνυμα αφενός της κρισιμότητας των Ευρωεκλογών και αφετέρου της σταθερότητας της χώρας, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιοι ευρωβουλευτές, συνεχίζουν τις επισκέψεις και επαφές τους με τους πολίτες, πιάνοντας τον σφυγμό της Αιγιάλειας.

Χαρακτηριστική η περίπτωση του Πύρρου Δήμα που βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Αίγιο, ευκαιρίας δοθείσης της εορτής της πολιούχου του Αιγίου Παναγίας Τρυπητής, έχοντας ωστόσο και τη δυνατότητα να δώσει το στίγμα του και να συνομιλήσει με στελέχη και φίλους του κόμματος.

΄΄Η επίσκεψη του Πύρρου Δήμα είναι ουσιαστικά μία συνέχεια των σημαντικών επαφών που γίνονται εδώ και αρκετό διάστημα στην Αιγιάλεια και στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αιγιαλείας της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που μας δίνει ιδιαίτερο κύρος, καθώς έχουν επισκεφτεί το γραφείο σημαντικά στελέχη και προσωπικότητες του κόμματος. Ο πολυολυμπιονίκης ευρωβουλευτής, φιλοξενήθηκε σε γνωστή κεντρική καφετέρια της πόλης του Αιγίου, αφού επισκέφθηκε την Παναγία Τρυπητή και παρακολούθησε τη Λιτανεία της Παναγίας Τρυπητής και τις θρησκευτικές εκδηλώσεις.

Πραγματοποίησε επίσης σειρά επαφών με στελέχη και διάφορα μέλη της οργάνωσης και του τοπικού μας γραφείου. Το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως θετικό και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συνύπαρξη. Ο Πύρρος Δήμας μετέφερε το ξεκάθαρο μήνυμα του πρωθυπουργού για την ανάγκη στράτευσης και συσπείρωσης, εν όψει των επερχόμενων Ευρωεκλογών΄΄, ανέφερε στo Protionline.gr ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας Βασίλης Σταθακάρος.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης έτυχε θερμής υποδοχής

Οι επαφές ούτως ή άλλως το τελευταίο διάστημα γίνονται σε κλίμα ευφορίας καθώς η Ν.Δ. φαίνεται πως έχει ξεφύγει εντελώς από τον κίνδυνο ενός ποσοστού κάτω από το 30% και φλερτάρει με το 32%-35%. Ένα αποτέλεσμα το οποίο, εφόσον καταγραφεί στην κάλπη της 9ης Ιουνίου, σταθεροποιεί το πολιτικό σκηνικό και επιτρέπει στον πρωθυπουργό να κάνει με μεγαλύτερη άνεση τις αλλαγές που κρίνει ως αναγκαίες. Τα παραπάνω επισήμανε ο «χρυσός» ολυμπιονίκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, που δεν σταμάτησε λεπτό να δέχεται ευχές και συγχαρητήρια από τον κόσμο. Μάλιστα, ο κόσμος ήταν πολύ θερμός μαζί του στο καφέ όπου παρακάθισε προσκεκλημένος των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αιγιαλείας.

Η έκπληξη και το μήνυμα για… καμία χαλαρή ψήφο

Στη συγκεκριμένη συνάντηση, ο κ. Σταθακάρος “γεύτηκε” ευχάριστη έκπληξη, καθώς είχε τα γενέθλιά του και σε… ανύποπτη φάση “εμφανίστηκε” μία τούρτα γενεθλίων, δίνοντας έτσι επιπλέον πανηγυρικό τόνο στη συνάντηση και στο θετικό κλίμα που επικρατούσε. Μάλιστα, η τούρτα ήταν διακοσμημένη από τη φωτογραφία του μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!
΄΄Τα μηνύματα που βγήκαν από αυτή την επαφή, ήταν αφενός ότι οι “μηχανές” της κυβέρνησης θα πρέπει να δουλεύουν καθημερινά και δίχως σταματημό και αφετέρου, η ανάγκη να πληθύνουν οι κομματικές συσκέψεις προκειμένου να οργανωθούν όλες οι λεπτομέρειες που θα μας οδηγήσουν στην απόλυτη νίκη.

Καμία ψήφος δεν πρέπει να είναι χαλαρή, πρέπει όλοι να κατανοήσουν την ανάγκη να σταλθεί στην Ευρώπη ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα από τον λαό, αυτό της συσπείρωσης και της εξέλιξης. Είμαστε οι εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και δεν πρέπει επ’ ουδενί η εντολή που θα δώσει ο λαός στην κάλπη να είναι… χαμηλότερη των απαιτήσεων. Δεν έχουμε περιθώρια για ολιγωρίες ή περιπέτειες. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η πλέον κατάλληλη για κάθε τομέα και κάθε κοινωνική ομάδα. Έχουμε καταφέρει να μην αποτελούμε πλέον το “μαύρο πρόβατο” της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως συνέβαινε παλαιότερα και αυτό θα είναι και το τελικό μήνυμα της κάλπης, είμαι βέβαιος γι’ αυτό!΄΄, τόνισε ακόμη ο κ. Σταθακάρος, προσθέτοντας πως η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και μετά τις ευρωεκλογές, κάτι που μόνο μία ενισχυμένη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να εξασφαλίσει. ΄΄η χώρα βαδίζει σταθερά στην ευρωπαϊκή της πορεία με τον άξιο ηγέτη της ΝΔ και πρωθυπουργό μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη΄΄, σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο.

Άλλωστε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός κατά την περιοδεία του, συνέδεσε τις ευρωεκλογές με το εάν η χώρα θα έχει ένα δεύτερο Ταμείο Ανάκαμψης να χρηματοδοτήσει τις ανάγκες της, και είπε ότι «βλέπουμε το αποτύπωμα της Ευρώπης όπου κι αν κοιτάξουμε γύρω μας, η Ευρώπη είναι παρούσα και πρέπει να είναι παρούσα και μετά τις ευρωεκλογές. Μπορούμε να πετύχουμε και να ξεπεράσουμε τον πήχη του 2019».

Επαφών συνέχεια…

Να σημειωθεί ότι, το αμέσως επόμενο διάστημα οι επισκέψεις στην Δημοτική Τοπική Οργάνωση και οι εκδηλώσεις θα πληθύνουν, χωρίς να αποκλείεται η δημιουργία εκλογικού κέντρου.
Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθούν από την Οργάνωση όλο και πιο συχνές ενημερώσεις πολιτών, αλλά και επαφές με εκπρόσωπους εργασιακών κλάδων και επαγγελματιών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr