background img
banner
banner

Τέλος την Κυριακή στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΟΔΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΤΡΙΤΗ

Αναμένεται την ερχόμενη Κυριακή η τελευταία 7η και καθοριστική αγωνιστική στα πρωταθλήματα ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Στον 5ο όμιλο που αγωνίζεται ο χωρίς ελπίδες πλέον Ατρόμητος Πατρών (φωτο) και πολύ πιθανόν να έχουμε αντίπαλο του Παναιγιάλειου στο νέο πρωτάθλημα, έχει σιγουρέψει την άνοδό του ο Παναρκαδικός, που παράλληλα έχει και το ρεπό του.
Το σωματείο της Αρκαδίας έχει δημιουργήσει απόσταση από τους διώκτες του και δικαιωματικά θα πάρει την πρώτη θέση.

Ο Παλληξουριακός βασίζεται στη Θύελλα Αμπελοκήπων

Τον Παναρκαδικό που έχει 13 βαθμούς τον ακολουθεί με 9 ο Μιλτιάδης. Η ομάδα της Μεσσηνίας παίζει στην Κεφαλονιά με τον Παλληξουριακό, λογικά όμως δεν ανησυχεί αφού θα πρέπει στο Ληξούρι να δεχτεί μια διαφορά πάνω από έξι τέρματα από τους γηπεδούχους, που έχουν μεγάλο μειονέκτημα στα γκολ. Δεν ισχύουν θυμίζουμε τα μεταξύ τους παιχνίδια αφού είναι μονά.

Στους ρυθμιστές ανόδου και η Θύελλα Αμπελοκήπων

Έχουμε λοιπόν μετά τον Παναρκαδικό ακόμα μια θέση για τον Μιλτιάδη, που μπορεί να είναι η 2η ή η 3η. Αυτό θα το καθορίσει το αποτέλεσμα στη Ζάκυνθο, στο παιχνίδι ανάμεσα στη Θύελλα Αμπελοκήπων και τον Πανγυθεατικό. Στη φιλοξενούμενη ομάδα της Λακωνίας μπορεί να αρκεί και το ισόπαλο αποτέλεσμα, με το οποίο ισοβαθμεί με τον Παλληξουριακό, μόνο σε περίπτωση νίκης του με τον Μιλτιάδη, αλλά και πάλι η ομάδα της Κεφαλονιάς καλείται να πετύχει μεγάλο σκορ και σε αυτή την ισοβαθμία. Εν κατακλείδι. Ο Παναρκαδικός πρώτος, ο Μιλτιάδης στην πρώτη τριάδα και για την άλλη θέση ανόδου ο Πανγυθεατικός, εκτός αν ο Παλληξουριακός κερδίσει τον Μιλτιάδη και η Θύελλα Αμπελοκήπων τον Πανγυθεατικό.

Χωρίς κίνητρο και διάθεση Ατρόμητος – Ξενοφών

Αντίθετα από τα άλλα γήπεδα που υπάρχει ενδιαφέρον στις εξελίξεις του αγώνα και στο τελικό αποτέλεσμα, στα Ζαρουχλέικα Ατρόμητος Πατρών και Ξενοφών Κρεστένων χωρίς διάθεση και ψυχολογία, θα δώσουν τον αποχαιρετιστήριο αγώνα τους.

Δυστυχώς για τους δυο εκπροσώπους Αχαΐας και Ηλείας αντίστοιχα, τα πράγματα φέτος δεν πήγαν καθόλου καλά και εγκαινίασαν την διπλή αποτυχία προβιβασμού στην Γ΄ Εθνική. Πότε ο ένας, πότε ο άλλος, πότε και οι δυο μαζί στο παρελθόν, κέρδιζαν την άνοδό τους, με εξαίρεση την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

7η αγωνιστική Κυριακή 02/06

Ατρόμητος Π. – Ξενοφών
Παλληξουριακός – Μιλτιάδης
Θύελλα Αμπελ. – Πανγυθεατικός
Ρεπό: Παναρκαδικός

Βαθμολογία play off
σε 6 αγώνες
Ομάδες γκολ β. Ν.Ι.Η.
Παναρκαδικός 13-3 13 5-1-0
Μιλτιάδης 11-5 9 3-0-2
Πανγυθεατικός 8-3 8 2-2-1
Παλληξουριακός 5-5 6 1-3-1
Ξενοφών Κρ. 4-11 4 1-1-3
Θύελλα Αμπελ. 6-14 4 1-1-3
Ατρόμητος Π. 4-9 3 1-0-4


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr