background img
banner
banner

Την Κυριακή στο «Σήμαντρον» το τουρνουά «Θανάσης Καρφής»

Έναν σπουδαίο άνθρωπο στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα του Ελαιώνα, τιμούν με το κυριακάτικο τουρνουά στο «Σήμαντρον» οι κάτοικοι της περιοχής.

Η σκέψη του Μάκη Λελούδα (φωτο) για την διοργάνωση στο πλαίσιο της παγκόσμιας μέρα του Αθλητισμού, αρχίζει από τώρα να στέφεται με επιτυχία και αναμένεται να καθιερωθεί. Αρεσε στους κατοίκους του Ελαιώνα και προθυμοποιήθηκαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο να συμβάλλει σε αυτή την εκδήλωση.

Ο προγραμματισμός για το παρθενικό αυτό τουρνουά θα βελτιώνεται με το χρόνο, όταν επισημαίνονται κάποιες λεπτομέρειες που θα δίνουν άλλες διαστάσεις στην αίγλη της εκδήλωσης του Ελαιώνα. Αθλητικός χώρος διεξαγωγής το «Σήμαντρον» που προσφέρει τις κατάλληλες αθλητικές εγκαταστάσεις στη περιοχή για την διοργάνωση.

Συμμετοχή από τέσσερις ομάδες που επιλέχθηκαν για το πρώτο τουρνουά και εκτός από τους παλαίμαχους της Δόξας Ελαιώνα, η ΑΕ Καλαβρύτων, η Αστυνομία και η «ΠΑΛΕΜΟΤ».

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν κατόπιν κλήρωσης στις 17:00. Οι νικητές θα παίξουν για την πρώτη θέση και οι ηττημένοι για τον μικρό τελικό.

Βραβεύσεις

Στο φινάλε του τουρνουά θα αποδοθεί τιμητική πλακέτα στην οικογένεια του πρώην προέδρου της Δόξας Ελαιώνα Θανάση Καρφή. Στον νικητή του τουρνουά αναμνηστικό κύπελλο και πλακέτες σε όλους τους συμμετέχοντες.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr