background img
banner
banner

Υπάρχει ενδιαφέρον για διάδοχη κατάσταση

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 10ΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ

Η προσωρινή διοίκηση έχει επιλέξει να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση στις πρώτες μέρες του Ιουνίου. Από την αναγγελία της θα πρέπει να υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο 8-10 ημερών, οπότε περιμένουμε την ανακοίνωση της προσωρινής διοίκησης, για την ακριβή ημερομηνία και τον τόπο τέλεσης αυτής.

Εκείνο που καίει την προσωρινή διοίκηση που σύμφωνα με το καταστατικό θα ηγείται του Παναιγιάλειου μέχρι τον Σεπτέμβρη, είναι να καρποφορήσει το ενδιαφέρον που έχει παρουσιαστεί από δυο διαφορετικές περιπτώσεις για την ανάληψη των ηνίων της διοίκησης. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, αφού το παρελθόν μας έχει διδάξει ότι «μηδένα προ του τέλους μακάριζε».

«Αγκάθι» η καθυστέρηση σε οργάνωση και πλάνο

Το σίγουρο είναι ότι το «πορτοφόλι» της προσωρινής διοίκησης δεν αρκεί να καλύψει τα έξοδα μιας κατηγορίας όπως είναι η Γ΄ Εθνική, κάτι που είναι κοινώς γνωστό και διαπιστώθηκε με οδηγό την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Τεχνική ηγεσία, ρόστερ, προγραμματισμός είναι όλα στον …αέρα και μόνο μια οικονομικά εύρωστη διοίκηση μπορεί να διαχειριστεί τα θέματα που δίνουν αξία, ανταγωνισμό και σεβασμό στον Αιγιώτικο Σύλλογο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr