background img
banner
banner

Υποβρύχιος καθαρισμός και καθαρισμός ακτής

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΥΚΗΣ ΑΙΓΙΟΥ “Ο ΆΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ «SAVE COAST»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αλυκής Αιγίου συνδιοργανώνει με τον Φορέα Save Coast, Προστασία διαχείριση παράκτιας ζώνης, υποβρύχιο καθαρισμό και καθαρισμό ακτής Αγίου Νικολάου Αλυκής Αιγίου, την προσεχή Κυριακή 2 Ιουνίου.

Ώρα εκκίνησης της Δράσης είναι 11:00 το πρωί και σημείο συνάντησης ορίζεται ο χώρος μπροστά από τον Ι.Ν.Ο.Α. πριν την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Συμμετέχει και η Ομάδα ερασιτεχνών αυτοδυτών Πάτρας.

΄΄Προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες, τους φίλους της Αλυκής, Συλλόγους και Φορείς, Σχολεία και Προσκόπους να συμμετάσχουν στην Εθελοντική Δράση, Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος και αναδεικνύοντας τον Μεγάλο συμβολισμό της Ημέρας΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του Συλλόγου ενώ τονίζονται και τα εξής: ΄΄Η δράση είναι εθελοντική και πραγματοποιείται με την Υποστήριξη του Δήμου Αιγιαλείας, της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου, του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αιγιαλείας και υπό την Αιγίδα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr