background img
banner
banner

45 πληρώματα από 11 σωματεία στην εκκίνηση του “11ου Rally Sprint Αιγίου”

ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΑΛΩΝΙΩΝ

Έγινε γνωστή από την ΑΛΜΑ Αιγίου η λίστα με τις συμμετοχές του “11ου Rally Sprint Αιγίου” που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουνίου στο Αίγιο. 45 συνολικά πληρώματα από 11 σωματεία θα βρεθούν στην αφετηρία στις 9.00 το βράδυ του Σαββάτου με την ΑΛΜΑ να έχει 8 συμμετοχές.

Πιο συγκεκριμένα από το σωματείο του Αιγίου θα πάρουν μέρος:

Χρήστος Αυγερόπουλος – Ευάγγελος Γιαβάσης με CITROEN SAXO

Δημήτριος Ζώης – Θεοφάνης Χασιώτης με PEUGEOT 208

Ιωάννης Αυγερόπουλος – Τιμολέων Αυγερόπουλος με CITROEN SAXO

Δημήτριος Μαρκόπουλος – Αδάμ Τσολάκης με PEUGEOT 106 S16

Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος – Δημήτριος Μπαμπαγιαννές με PEUGEOT 205

Γεώργιος Μπάσδελης – Παναγιώτης Δουρδουμάς με NISSAN MICRA

Σπήλιος Κουτρούλης – Ηρώδης Ηλιόπουλος με PEUGEOT 106

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος – Μαρία Ιωάννα Χριστογιαννούλα με PEUGEOT 106 S16

Tα υπόλοιπα δέκα σωματεία που θα πάρουν μέρος είναι: ΑΣΜΑ, ΑΛΑ, ΕΛΕΤΑ, ΟΜΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΛΜΑ 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ΑΛΑ ΛΑΜΙΑΣ, ΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, ΑΣΣΟ ΑΑ και ΑΣΙΣΑ.
Ξεκινώντας από το Σάββατο, το παλιό λιμάνι του Αιγίου θα μετατραπεί στο επίκεντρο της δράσης, φιλοξενώντας τη γραμματεία και το service park. Από τις 17:00 έως τις 20:00, θα πραγματοποιηθεί ο τεχνικός και διοικητικός έλεγχος των αυτοκινήτων και των πληρωμάτων. Ο χώρος θα είναι ανοιχτός για τους θεατές, που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις προετοιμασίες των μηχανικών και των ομάδων, να γνωρίσουν τους οδηγούς και να απολαύσουν από κοντά την ατμόσφαιρα του αγώνα. Στις 21:00 τα φώτα της πανηγυρικής εκκίνησης θα ανάψουν στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα. Η αγωνιστική δράση ξεκινά την Κυριακή. Τα αυτοκίνητα θα κάνουν δύο περάσματα στην Ειδική Διαδρομή Σελινούντας, προσφέροντας έντονες στιγμές και αδρεναλίνη. Στις 09:45, το αυτοκίνητο με το Νο1 θα πάρει εκκίνηση στην Ειδική Διαδρομή των 17,55 χλμ, τερματίζοντας πριν την είσοδο του χωριού Πτέρη. Ο τερματισμός και η απονομή των κυπέλλων στους νικητές θα γίνουν το απόγευμα της Κυριακής στις 17:00 στο Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο στο παλιό λιμάνι Αιγίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr