background img
banner
banner

Αθώα η γυναίκα που κατηγορήθηκε για εκβιασμό δύο ανδρών

ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΤΕΣ ΤΗΣ

Βαθύτερες προεκτάσεις φαίνεται πως έχει η υπόθεση εκβίασης δύο ανδρών από μία 43χρονη γυναίκα από την Ακράτα, η οποία συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαΐου, επ’ αυτοφώρω. Μάλιστα, η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη τη Δευτέρα 20 Μαΐου με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαβρύτων, ενώ εκκρεμεί η δίκη των δύο ανδρών τους οποίους έχει μηνύσει η γυναίκα για τον βιασμό της.

Συγκεκριμένα, με βάση όσα ανακοινώθηκαν από την Αστυνομία, το απόγευμα του Σαββάτου συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, μια ημεδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εκβίαση. Ειδικότερα, η κατηγορούμενη στις 18/5/2024 συναντήθηκε με γυναίκα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για να παραλάβει χρήματα προκειμένου να αποσύρει καταγγελία βιασμού, που είχε υποβάλλει σε βάρος του συντρόφου της δεύτερης γυναίκας και ενός ακόμη άνδρα. Η κατηγορούμενη παρέλαβε από την γυναίκα, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, και της παρέδωσε μια χειρόγραφη δήλωση απόσυρσης καταγγελίας βιασμού.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας και της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας συνέλαβαν την κατηγορούμενη, ενώ σε σωματική έρευνα, που της ενήργησαν βρήκαν στην κατοχή της και κατάσχεσαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαβρύτων.

 Στο Δικαστήριο… βγήκαν άλλα

Η υπόθεση δωροδοκίας με κατηγορούμενη την 43χρονη οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαβρύτων, με τους δύο άνδρες να ισχυρίζονται πως δέχονταν πιέσεις από την κατηγορούμενη, γεγονός που τους οδήγησε, όπως είπαν, στο να συγκεντρώσουν το ποσό που τους ζητούσε για να αποσύρει τις κατηγορίες εις βάρος τους και σε συνεννόηση με την αστυνομία, να την παγιδεύσουν, αφού προηγουμένως είχαν υποβάλει μήνυση εναντίον της. Έτσι συμφώνησαν να της στείλουν το ποσό που ζητούσε, προσημειώθηκαν τα χαρτονομίσματα και τη στιγμή που η απεσταλμένη των δύο ανδρών παρέδωσε τα χρήματα, η 43χρονη συνελήφθη έχοντας στην κατοχή της τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Κατά την ακροαματική διαδικασία όμως ήρθαν στο φως άλλες πτυχές της υπόθεσης και θεωρήθηκε πως συνδέεται άμεσα με την υπόθεση βιασμού και μάλιστα κατά συνέργεια και κατ’ εξακολούθηση με χρήση ναρκωτικών χαπιών, οπότε η καταγγελία των δύο ανδρών για εκβιασμό εις βάρος της 43χρονης πέρασε σε δεύτερη μοίρα, γεγονός που οδήγησε τους δικαστικούς λειτουργούς στο να αποφασίσουν την αθώωση της γυναίκας. Η υπόθεση βέβαια θα έχει και συνέχεια στα δικαστήρια, καθώς τόσο τα όσα έχει καταγγείλει εις βάρος τους η 43χρονη όσο και όσα ήρθαν χθες στο φως μέσω της δίκης, είναι βέβαιο πως θα κρίνουν πολλά…


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr