background img
banner
banner

MOTOCROSS: Επιτυχίες για την KTM JUNIOR ACADEMY – Στην κορυφή ο Κώστας Τρακαδάς

ΣΤΟΝ 3ο ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ

Στην πανέμορφη πίστα της Σπερχειάδας διεξήχθη το Σαββατοκύριακο ο 3ος αγώνας Πανελλήνιου πρωταθλήματος Motocross. Οι έντονες βροχοπτώσεις της Παρασκευής ανάγκασαν τους διοργανωτές να αλλάξουν το πρόγραμμα και να μεταφερθούν όλοι οι αγώνες για την Κυριακή. Το τερέν ήταν εξαιρετικά βαρύ εξαιτίας της λάσπης, με αποτέλεσμα να καταστεί ιδιαίτερα απαιτητικό και με μεγάλα λούκια. Στον αγώνα αυτό συμμετείχαν 5 Αιγιώτες αθλητές του ΜΟ.ΣΥ.Σ. (Μοτοσικλετιστικός Σύλλογος Σύρου).

Στην κατηγορία ΜΧ65 (ηλικίες 8 – 12): Συμμετείχαν 2 αναβάτες της KTM JUNIOR ACADEMY GREECE ο Τάσος Δημόπουλος έκανε δύο κακές εκκινήσεις και στα δύο σκέλη , δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και πήρε την 6η και την 8η θέση αντίστοιχα στα δύο σκέλη. Εκπληκτική εμφάνιση έκανε ο έτερος οδηγός της κατηγορίας, ο Κωνσταντίνος Τρακαδάς! Οδήγησε αλάνθαστα κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες (κατάσταση τερέν) και πολύ γρήγορα κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σκέλος, ενώ στο δεύτερο βγήκε 2ος. Με τα ανωτέρω αποτελέσματα ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και ταυτόχρονα στην 1η θέση του πρωταθλήματος.

Στην κατηγορία ΜΧ85 (ηλικίες 12 – 16): Σε αυτή την κατηγορία εκπρόσωπος της KTM JUNIOR ACADEMY GREECE ήταν ο Αντρέας Τρακαδάς, που στο 1ο σκέλος οδήγησε συντηρητικά και πήρε την 4η θέση. Στο 2ο σκέλος έδωσε μεγάλη μάχη για να πάρει την 3η θέση μέχρι και την τελευταία στροφή αλλά δεν τα κατάφερε τερματίζοντας και πάλι 4ος.

Στην κατηγορία ΜΧOPEN: συμμετείχε ο Παναγιώτης Τρακαδάς που βγήκε 30ος και 28ος , τερματίζοντας 28ος στο σύνολο. Την επανεμφάνισή του έκανε ο πολλές φορές πρωταθλητής Νεκτάριος Παπαβασιλείου κατακτώντας την 6η θέση στο 1ο σκέλος και εγκαταλείποντας στο 2ο έπειτα από πτώση – ευτυχώς χωρίς κάποιο τραυματισμό -.

“Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν με τις υφιστάμενες δυσκολίες και ιδιαιτερότητες, έχοντας τις μικρές λιλιπούτιες μοτοσικλέτες τους. Ιδιαίτερη αναφορά οφείλει να γίνει στους ανθρώπους που στηρίζουν την προσπάθεια των αθλητών: Ποτοποιια ΚΡΙΝΟΣ του κυρίου Αναστασόπουλου, την τεχνική εταιρεία ΑΚΡΟΣ του κυρίου Φάνη Καπετσώνη, τον όμιλο Πέτρος Πετρόπουλος (KTM ΕΛΛΑΣ, SHELL ADVANCE, ISUZU GREECE), @plaketas και @drakos engineering,PROSOFT”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr