background img
banner
banner

Άκαρπη η Γενική Συνέλευση του Παναιγιαλείου

ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΝΕΑ ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΘΑΝΟΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ: «ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ»

Με τον Γιώργο Μπάστα να συμπληρώνει το προεδρείο με τον Κώστα Χρονόπουλο και τον Ανδρέα Αρβανίτη, ξεκίνησε η Γενική Συνέλευση του Παναιγιάλειου. Τα εγγεγραμμένα μέλη του Παναιγιάλειου ξεπερνούσαν τα 50 άτομα, ενώ από την προσωρινή διοίκηση ήταν μόνο τρεις. Ο Κώστας Χρονόπουλος ξεκαθάρισε από την αρχή ότι το αντικείμενο της συζήτησης ήταν ο διοικητικός απολογισμός, με παράλληλες προτάσεις και ερωτήσεις από τους παριστάμενους.

Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του Θάνου Ανδρικόπουλου

Ο αντιπρόεδρος της διοίκησης που κατευθύνεται προς παραίτηση ήταν στην Γενική Συνέλευση, γεγονός που έδωσε χαρά σε όλους τους παριστάμενους. Ο Γιώργος Μπάστας αναφερόμενος στο δύσκολο όμιλο που αγωνίστηκε ο Παναιγιάλειος τόνισε ότι: «Ηταν δύσκολος αγωνιστικά και οικονομικά, όμως η παρουσία της δυνατής διοίκησης που χρειάζεται το χειροκρότημά σας, ανέβασε την ομάδα στην Γ΄ Εθνική και την διατήρησε, αφού ήταν και ο βασικός στόχος.

Δυστυχώς δεν μπόρεσε ο Παναιγιάλειος να εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή, έχοντας κυρίως εχθρικές διαιτησίες.
Περιμένουμε τις δηλώσεις συμμετοχής και τις ομάδες που θα συμπληρώσουν τον όμιλό μας. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι θα είμαστε όπως πέρυσι με τα νησιά».

Μόνο τρία μέλη της προσωρινής διοίκησης έδωσαν το παρόν

Διοικητικά ο πρόεδρος Δημήτρης Ανδριόπουλος προφορικά ανέφερε την παραίτησή του και πάνω σε αυτό ο Γιώργος Μπάστας συνέχισε: «Δεν ξέρουμε αν έχει κάτι άλλο να μας πει ο αντιπρόεδρος Θάνος Ανδρικόπουλος.

Στην προσωρινή διοίκηση που λήγει τις 6 Σεπτεμβρίου έχουν παραμείνει επτά άτομα. Εγώ σαν γενικός γραμματέας, ταμίας ο Νίκος Μαραγκός, γενικός αρχηγός ο Γιάννης Γεωργιάδης, είναι τα τρία μέλη: Ευάγγελος Ευαγγελίου, Γιάννης Μπαλτιμάς και ο Γιώργος Μπέσκος και ο έφορος υλικού ο Αγγελος Παπαγιαννόπουλος.

Στόχος μας είναι με τα παιδιά που είναι εδώ και τα άλλα που λείπουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων; Είναι να διατηρηθούμε το αργότερο μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου που λήγει η θητεία μας. Θα πρέπει να γίνουν εκλογές το αργότερο τον Ιούλιο. Εγώ θα μεριμνήσω για την επανεγγραφή μας στο νέο πρωτάθλημα για να μην υπάρχει πρόβλημα συμμετοχής μας με το παράβολο των 500 ευρώ.

Γίνονται προσπάθειες να βρεθούν νέα πρόσωπα με οικονομική δυνατότητα, ώστε να αντικαταστήσουν επάξια την προηγούμενη διοίκηση που ανέβασε σε επίπεδο τον Παναιγιάλειο τα δυο τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που να αφορά την διάδοχη διοικητική κατάσταση. Σκοπός μας είναι ότι γίνει να γίνει το συντομότερο δυνατό. Θεωρώ ότι σύντομα θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι συζητήσεις, για μια νέα διοίκηση διάρκειας τριών ετών.»

Θάνος Ανδρικόπουλος: «Με βαριά καρδιά λέω ότι πρέπει να αποχωρήσω»

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος Θάνος Ανδρικόπουλος, ο οποίος στην εξέλιξη της Συνέλευσης έδειξε να επηρεάζεται από την στήριξη του κόσμου προς το άτομό του και να σκέφτεται υπό όρους την παραμονή του στα διοικητικά του Παναιγιάλειου. Είπε: «Ευχαριστώ όλους εσάς που βρίσκεστε εδώ, αφού δείχνετε ότι αγαπάτε την ομάδα όπως την αγαπήσαμε κι εμείς. Εγώ δυστυχώς με βαριά καρδιά θα παραιτηθώ από την ομάδα, την οποία πάντα θα την παρακολουθώ σαν φίλαθλος.

Στην ομάδα βρεθήκαμε χωρίς να έχουμε σχέση με το Αίγιο. Βασικά θέλαμε να βοηθήσουμε έναν ιστορικό Σύλλογο που κανένας ποτέ δεν κατάλαβε το όνομα και τη δυναμική της ομάδας, με κόσμο που λογικά έχει μεγάλες απαιτήσεις.

Ήρθαμε να καλύψουμε τις οικονομικές απαιτήσεις του σωματείου. Λόγω του πάθους των οπαδών και όλων των άλλων, αποφασίσαμε να κάνουμε το εγχείρημα να ορθοποδήσουμε την ομάδα στην δύσκολη, ανταγωνιστική και …κολπατζίδηκη Γ΄ Εθνική. Υπήρχε διάθεση να βοηθήσουμε και παραπάνω, πέρα από την δική μας οικονομική βοήθεια δεν υπήρχε κάποια άλλη βοήθεια»

Μεγάλη χρηματική απόκλιση στα διαρκείας

Ένα θέμα που έκανε αρνητική εντύπωση και σχολιάστηκε με δυσμένεια από τους παριστάμενους, ήταν το ποσό των 13.700 ευρώ που σύμφωνα με τα διαρκείας που δόθηκαν βρέθηκε σαν έλλειμμα. Επίσης ο Θάνος Ανδρικόπουλος αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν στην ομάδα, θες από την τεχνική ηγεσία, στην απειρία της διοίκησης. Παράλληλα για τους χορηγούς που θα βοηθούσαν την ομάδα και ποτέ δεν τους είδε κανείς, παρέμειναν σαν σενάρια.

Αναφερόμενος για το γήπεδο είπε: «Μεγάλο μας μειονέκτημα που δεν είχαμε το Δημοτικό Στάδιο. Μεγάλο πλήγμα για την υπόσταση, την δυναμική και τα έσοδα της ομάδας. Ο δικός μας ρόλος ήταν να καλύψουμε το οικονομικό και το κάναμε. Στην πορεία αγαπήσαμε την ομάδα και θέλαμε να είναι βαδίσει με επιτυχία. Για μένα η παραμονή στην κατηγορία ήταν αποτυχία. Όποιος ξέρει τι σημαίνει Παναιγιάλειος ο στόχος παραμονής μικραίνει την ομάδα».

Έλλειψη σαν ανθρώπινο  δυναμικό και διαχείριση

Στην ανάγκη ανθρώπων να διαχειριστούν και να τρέξουν την ομάδα στάθηκε επίσης ο Θάνος Ανδρικόπουλος, αναφερόμενος και στο μεγάλο χρέος του συλλόγου που έχει φτάσει στις 460.000 ευρώ. «Είναι αυτοκτονία» είπε «Σε όποιον πάρει απόφαση να αναλάβει τον Παναιγιάλειο και να επωμιστεί τα χρέη της ομάδας. Να ζητήσω συγγνώμη που δεν μπορέσαμε να ανεβάσουμε την ομάδα, αφού σε ένα σημείο φάνηκε ότι μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Λάθη απειρίας από εμάς και τους ανθρώπους που την έτρεξαν και αρκετοί παράγοντες και αντίξοες συνθήκες μας οδήγησαν προς την αποχώρηση. Δεν είμαστε στο κατάλληλο επίπεδο να κρατήσουμε μια ομάδα που λέγεται Παναιγιάλειος. Δυστυχώς αυτό που με έχει μαραζώσει είναι ότι πιστέψαμε σε υποσχέσεις που ποτέ δεν έγιναν.

Ευχαριστούμε για τα συναισθήματα που μας δώσατε αφού δεν θα υπάρξουν καλύτερα για εμάς. Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος αγαπούσε πολύ την ομάδα, δυστυχώς δεν έχουμε άλλες αυτοκτονικές τάσεις. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω και πρέπει όλοι να κοιτάξουμε για το καλό της ομάδας. Ο λαός της μπορεί να την κρατήσει αυτή την ομάδα και άνθρωποι που γνωρίζουν κι έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν, χωρίς να έχουν την διάθεση να επωφεληθούν οικονομικά.

Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Θα είμαι μια ζωή Παναιγιάλειος.»

Καμιά βοήθεια και από τον Δήμο Αιγιάλειας

Ο Γιώργος Μπάστας με τον Γιάννη Γεωργιάδη αναφέρθηκαν στην απουσία βοήθειας από τον Δήμο, όταν για παράδειγμα ζήτησαν οικονομική ενίσχυση (1000 ευρώ) για την μετακίνηση της ομάδας στην Ρόδο. Φυσικά αναφέρθηκε για μια ακόμα φορά το όνομα του Αγγελόπουλου που για μια ακόμα χρονιά ενίσχυσε οικονομικά τον Παναιγιάλειο.

Λάθος χειρισμός στην επιχορήγηση

Στα λάθη της διοίκησης ο Θάνος Ανδρικόπουλος αναφέρθηκε και για το θέμα της επιχορήγησης, αφού ο Παναιγιάλειος πήρε 10.000 και ο Πανιώνιος που δήλωσε τμήματα υποδομών και πήρε 366.000.

Τα χρέη των 460.000

Ο Μάριος Βαλαβάνης έχοντας άποψη από την συμμετοχή του στις Γενικές Συνελεύσεις και στο ΔΣ της ομάδας, αναφέρθηκε στα χρέη που δημιουργήθηκαν από το ΤΑΠ και μαζί με τα πρόσωπα που τους αντιστοιχούν, τα χρέη συνοδεύονται και με το ΑΦΜ του Παναιγιάλειου.

Παράλληλα υπερασπίστηκε την άποψή του ότι δεν συμφωνεί να ακολουθήσει άλλο ΑΦΜ για να παραγραφούν τα χρέη με συγχώνευση άλλης ομάδας, που όμως θα χαθεί η «μαγεία» του ονόματος. Η ιστορία αναφέρεται στον Παναιγιάλειο και όχι σε άλλο όνομα. Χρειάζονται άνθρωποι να αγαπούν την ομάδα και να τρέχουν ακατάπαυστα.

Πέτρος Δαδιώτης: «Ότι κάνατε πήγε χαμένο»

Ο Πέτρος Δαδιώτης επισήμανε ένα λάθος της διοίκησης, ότι έπρεπε να βρίσκονται περισσότερο περισσότερο στο Αίγιο. «Προσωπικά θέλω να παραμείνετε στην ομάδα» είπε ο Πέτρος Δαδιώτης «Ότι κάνατε πήγε χαμένο, με την παραμονή σας μπορείτε στη συνέχεια να κάνετε μεγάλα πράγματα με τις εμπειρίες που συγκεντρώσατε και με μια νοικοκυρεμένη διοίκηση..»

Να παραμείνουν στη διοίκηση Ανδρικόπουλος και Ανδριόπουλος ζήτησαν οι παριστάμενοι

Με δυνατή φωνή και με ικεσία οι φίλαθλοι του Παναιγιάλειου ζήτησαν από τον Θάνο Ανδριόπουλο να το ξανασκεφτεί και να παραμείνει στην ομάδα με νέες προοπτικές και με κάποιες προσθήκες στο ΔΣ. Ύστερα από απόψεις και θέσεις που πήραν οι παριστάμενοι για το καλύτερο αύριο του Παναιγιάλειου, ορίστηκε νέα Γενική Συνέλευση για τις 19 Ιουνίου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr