background img
banner
banner

Έργα σε δρόμους κοινοτήτων της Αιγιάλειας

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΕΡΓΩΝ Η ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ

Ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις βρίσκονται σε εξέλιξη σε κοινότητες της Αιγιάλειας, αποκαθιστώντας τη βατότητα και βελτιώνοντας τις συνθήκες για ντόπιους και περαστικούς.

Έργο τσιμεντόστρωσης, με την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, εκτελέστηκε το Σάββατο, στην περιοχή της Παλαιάς Κερύνειας, το οποίο και αναβαθμίζει τις συνθήκες και εξασφαλίζει την πρόσβαση των κατοίκων της Κερύνειας. Επίσης, έργο ασφαλτόστρωσης, με την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, που εξασφαλίζει την ευχερή και ασφαλή πρόσβαση των κατοίκων στη θέση Κόκκινος Βράχος, στη Δ.Ε. Αιγείρας, εκτελέστηκε την περασμένη εβδομάδα.

΄΄Πρόκειται για εργολαβίες που όλα αυτά τα χρόνια είχαν καθυστερήσει και οι οποίες εκτελούνται καθ’ υπόδειξη της Τεχνικής Υπηρεσίας. Σκοπός μας είναι να κλείνουμε εκκρεμότητες και να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των ανθρώπων της υπαίθρου΄΄, σχολίασε στο Protionline.gr ο αντιδήμαρχος Έργων Βασίλης Χριστόπουλος.

 

Αγροτική οδοποιία και στα καμένα

Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες αγροτικής οδοποιίας στην πληγωμένη από την περσινή πυρκαγιά, ορεινή περιοχή της ΔΕ Διακοπτού και συγκεκριμένα, στις Δ.Κ. Μαμμουσίας, Τράπεζας, Ριζομύλου και Ελίκης.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr