background img
banner
banner

Έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός και το πλάνο στην Γ΄ Εθνική

Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το γοργόν και χάριν έχειν. Ρητό που ταιριάζει περισσότερο στην άμεση κινητοποίηση και πλάνο κάθε σωματείου, εν όψει του νέου πρωταθλήματος.
Στην Ελλάς Σύρου έχουν ξεκινήσει οι ανανεώσεις.

Στη Μύκονο έχουμε το ξεκίνημα της προετοιμασίας στις 25 Ιουλίου, αφού θα προηγηθούν τα απαραίτητα εργομετρικά. Η αναχώρηση έχει οριστεί για τις 19 Ιουλίου και τόπος, το Ελατοχώρι Πιερίας εκεί όπου θα δώσει και φιλικά προετοιμασίας.

Φυσικά στο τιμόνι της ομάδας παραμένει ο άξιος προπονητής Βαγγέλης Βλάχος (φωτο), που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο πρωτάθλημα που παρήλθε.

Ανησυχία πλανάται στο Αίγιο για το μέλλον του Παναιγιάλειου

Χωρίς κάποια εξέλιξη πραγματοποιήθηκε η προηγούμενη Γενική Συνέλευση του Παναιγιάλειου. Πολλές κουβέντες αλλά τίποτα από ουσία.

Την ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιουνίου αν δεν υπάρξει κάποιο ενδιαφέρον για την σκυτάλη της διοίκησης, τότε ο φόβος να γυρίσουμε στα παλιά με την ομάδα χωρίς αύριο και μέλλον θα κάνει έντονα την εμφάνισή του.

Ο αντιπρόεδρος Θάνος Ανδρικόπουλος έδειξε ότι πάει να πειστεί από την επιμονή των φιλάθλων να παραμείνει στο ΔΣ, εκείνο όμως που άφησε να εννοηθεί, είναι ότι θέλει έναν καλό συμπαίκτη και μια διοίκηση αληθινή, που θα καλύπτει τις απαιτήσεις της ομάδας πέρα από το οικονομικό.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr