background img
banner
banner

Ακυρώθηκε η Intrakat στις τεχνικές προσφορές

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑ

Σε έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού περί «Αποσφράγισης και Ελέγχου Δικαιολογητικών Συμμετοχής» και «Αξιολόγησης/Βαθμολόγησης Τεχνικών Προσφορών» του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο «Κατασκευή Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Νερού και Κεντρικών Αγωγών Μεταφοράς Νερού Δήμου Αιγιαλείας» προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΑ στην συνεδρίασή του την Τετάρτη 26 Ιουνίου. Θα ακολουθήσει το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών των εταιρειών ώστε να συμψηφιστούν και να επιλεγεί η πιο συμφέρουσα.

Ψηλότερα η κοινοπραξία Μεσόγειος – ΑΤΕΣΕ

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν τρεις συνολικά συμπράξεις εταιρειών και βάσει των τεχνικών προσφορών αποκλείστηκε μία εξ αυτών. Η εταιρεία που συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία είναι η Μεσόγειος ΑΤΕΣΕ με 88 βαθμούς, ενώ ακολουθεί η Τ&Τ Κατασκευές με 72 βαθμούς. Η τρίτη εταιρία που συμμετείχε ήταν η Intrakat που αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό λόγω έλλειψης ουσιωδών στοιχείων του φακέλου της.

Θυμίζουμε ότι η Μεσόγειος ήταν η εταιρία που κέρδισε τον διαγωνισμό της Μονάδας Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων ενώ έχει κατασκευάσει το Κεντρικό Συλλεκτήριο Αγωγό Λυμάτων και την αναβάθμιση του Βιολογικού Καθαρισμού.

Η ΑΤΕΣΕ που συμμετέχει στην κοινοπραξία είναι η εταιρία που κατασκεύασε την νέα πλατεία Αγίας Λαύρας και την Τρίγωνη καθώς και της εγκαταστάσεις του νέου ΕΚΑΜΕ

Η Τ&Τ είναι νέος παίκτης στα δημόσια έργα στην Αιγιάλεια, ενώ η Intrakat που αποκλείστηκε είναι η 2η μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρία της χώρας και κατασκευάζει τα Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Κοινοτήτων της Αιγιάλειας. Κάπως έτσι ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο της διαδικασίας, κατά το οποίο έχουν ανοιχτεί και έχουν βαθμολογηθεί οι τεχνικές προσφορές.

Μετά την έγκριση του πρακτικού, θα χρειαστεί υποχρεωτικά να περάσουν δέκα ημέρες προκειμένου να διαπιστωθεί αν θα υποβληθεί κάποια προσφυγή ή όχι.

Σε περίπτωση που δεν υποβληθεί προσφυγή, η Επιτροπή θα ανοίξει τις οικονομικές προσφορές για να προχωρήσει η διαδικασία στο επόμενο στάδιο, με νέο πρακτικό και νέο δεκαήμερο. Αν δεν προκύψει κάποια ανατροπή, θα βγει ο ανάδοχος που κατασκευάσει το εμβληματικό έργο και περί τα μέσα του Οκτωβρίου θα υπογραφεί η σύμβαση.

Υπενθυμίζεται ότι το σπουδαίο έργο είναι προϋπολογισμού 24,6 εκατ. ευρώ και θα λύσει οριστικά το πρόβλημα της υδροδότησης της περιοχής.
Η ΔΕΥΑ Αιγιαλείας ως φορέας υλοποίησης, με την ολοκλήρωση του έργου θα προσφέρει άμεσα και χωρίς διακοπές ποιοτικότερο νερό σε πάνω από 40.000 κατοίκους.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr