background img
banner
banner

Από τη Νίκη Προαστείου για δοκιμαστικά στο Βέλγιο

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Το περασμένο καλοκαίρι δοκιμάστηκαν στον Παναιγιάλειο τρεις ποδοσφαιριστές από τη Νίκη Προαστείου, αφού η υποχρέωση πέντε «μικρών» στην 20άδα της κάθε αποστολής των αγώνων, έβαλε σε αναζήτηση τον Αιγιώτικο Σύλλογο για ικανούς παίκτες, που θα μπορούσαν να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων της Γ΄ Εθνικής.

Ο λόγος για τους Νάσο Σοφιανόπουλο, Τίμο Πατρώνη και Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο (φωτο), που ακολούθησαν μέρος της προετοιμασίας για να παραμείνει στο ρόστερ του Παναιγιάλειου μόνο ο Τίμος Πατρώνης. Μάλιστα ο νεαρός ακραίος επιθετικός είχε πάρει αγωνιστικά λεπτά και σε επίσημα παιχνίδια στην Γ΄ Εθνική.

Ο Πατρώνης δεν έμεινε σε όλο το πρωτάθλημα. Προτίμησε να επιστρέψει και αυτός στη Νίκη Προαστείου, εκεί που θα είχε στα πόδια του περισσότερο χρόνο συμμετοχής και εξέλιξης.

Παίρνουν την ευκαιρία τους οι παίκτες του Προαστείου

Σε τουρνουά που θα έχει χαρακτήρα δοκιμών ποδοσφαιριστών με την παρουσία των ομάδων Αντερλεχτ, Ράγιο Βαγεκάνο (Ισπανίας), Κόμο και Μόντσα (Ιταλίας), θα λάβουν μέρος στο Βέλγιο οι ξεχωριστοί αυτοί παίκτες, παρουσιάζοντας το αναμφισβήτητο ταλέντο τους. Ενας άλλος Τίμος Πατρώνης (γιος του προπονητή Θόδωρου Πατρώνη) κάνει τα τελευταία χρόνια καριέρα στο εξωτερικό. Δεν αποκλείεται λοιπόν να αποκτήσει παρέα εκεί στην …ξενιτειά.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr