background img
banner
banner

Βαδίζοντας στο άγνωστο το νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής

ΠΑΛΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Πολλά είδαμε, πολλά διδαχθήκαμε και σε πολλά αναρωτηθήκαμε στη διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Ένα πρωτάθλημα που με την συμμετοχή του Παναιγιάλειου από την περιοχή μας, έγινε πόλος έλξης για την πορεία του Αιγιώτικου Συλλόγου, χωρίς να μπαίνουν στο περιθώριο τα υπόλοιπα σωματεία του 3ου ομίλου, αφού η δυναμική στην πορεία τους προσδιόριζε μια προσέγγιση στις δυσκολίες τους ως αντίπαλοι.

Η αξία του ηττημένου προσφέρει και το μέγεθος της αξίας του νικητή.

Και ο Παναιγιάλειος εισέπραξε στην πορεία του πρωταθλήματος τέτοιες μεγάλες αξίες, χωρίς όμως να το κάνει πράξη σε όλες τις αναμετρήσεις του.

Είχε ποιότητα στις γραμμές του ο Παναιγιάλειος

Κάποιοι από τους παίκτες που αποκτήθηκαν δικαιολόγησαν με το παραπάνω την επιλογή τους από τον προπονητή Νίκο Μανούρα, κάποιοι άλλοι όμως όχι.
Γεγονός που έβαλε το φίλαθλο κοινό σωστά να αναρωτηθεί: «Δεν υπάρχουν ισάξιοι παίκτες στην περιοχή μας, για να έρχονται να παίζουν στην ομάδα μας από άλλες πολιτείες;»

…Πονάει στην υποδομή ο Παναιγιάλειος

Είναι ένα ερώτημα που θέλει πολύ σκέψη, ψάξιμο, οργάνωση και πάνω από όλα υποδομή. Η υποδομή είναι μια λέξη σχεδόν άγνωστη στην ομάδα του Παναιγιάλειου κι αυτό οφείλεται στην προχειρότητα που τον χαρακτηρίζει στο καθιερωμένο στήσιμο της ομάδας.

Διοίκηση την τελευταία στιγμή και τις περισσότερες φορές επιλογές κατ’ ανάγκη, τεχνική ηγεσία χωρίς τον κατάλληλο χρόνο και την ποιότητα στην προετοιμασία, πρόβλημα με το γήπεδο, πρόβλημα με τα χρέη, προβλήματα παντού.

Τι θα φέρει η νέα σεζόν; Το μεγάλο ερώτημα

Από την «στροφή» που έγινε στη διάρκεια του πρωταθλήματος στον βαθμολογικό πίνακα, όταν ο Παναιγιάλειος ξαφνικά βρέθηκε από τα ψηλά στα χαμηλά, άρχισε ο προβληματισμός στην ομάδα και τον φίλαθλο κόσμο, που αξίζει συγχαρητηρίων, αφού στάθηκε δίπλα στον Παναιγιάλειο μέχρι το φινάλε. Έφυγε ο προπονητής Νίκος Μανούρας, παίκτες που ήρθαν στην ομάδα με μεταγραφή έμεναν στο περιθώριο αφού έδειχναν ανήμποροι στις απαιτήσεις του ρόλου και της θέσης τους, έπαιξε ο Παναιγιάλειος το κεφάλι του …κορώνα – γράμματα. Ο όμιλος αποδείχτηκε πολύ δύσκολος όταν οι βαθμοί έγιναν …χρυσάφι και η νίκη στα Μέγαρα, αλλά και αυτή στην Αβυθο κατά της Κορίνθου, κράτησε τον Παναιγιάλειο στην κατηγορία.

Πάμε σε νέα διοικητική εποχή

Ανδριόπουλος και Ανδρικόπουλος άξιοι συγχαρητηρίων, αφού έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να κρατήσουν ψηλά και στους στόχους του τον Παναιγιάλειο.
Αυτή η διοίκηση τώρα αποτελεί παρελθόν και με τον διοικητικό απολογισμό της ερχόμενης Τετάρτης θα επισημοποιηθεί η οριστική αποχώρησή τους.
Κατόπιν τι θα γίνει στο ΔΣ; Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν φανεί μέσα από τις επαφές της προσωρινής διοίκησης θα διατηρήσουν το ενδιαφέρον τους για να αποτελέσουν την διάδοχη κατάσταση; Η θα έχουμε μια από τα ίδια του πρόσφατου παρελθόντος;

Κακός οιωνός η κατάσταση στον Ιάλυσο

Ο Ιάλυσος Ρόδου βρίσκεται σε ένα από τα πλέον τουριστικά νησιά της χώρας μας. Έτσι δικαιολογείται και η …επιβίωση στις Εθνικές κατηγορίες σωματείων που …τρέφονται από τον τουρισμό της περιοχής τους.

Αυτή την φορά η κατάσταση στον Ιάλυσο είναι ανησυχητική. Μέσα από Γενικές Συνελεύσεις και εκλογές αναζητείται ένα ισχυρό ΔΣ, που θα είναι σε θέση να τα βγάλει πέρα στην πολυέξοδη και χωρίς μεγάλες απολαβές Γ΄ Εθνική.

Σίγουρο είναι ότι ο Ιάλυσος δεν θα είναι το μοναδικό σωματείο που θα ψαχτεί διοικητικά για να είναι σε θέση να μπει στους αγωνιστικούς χώρους με αξιοπρέπεια.
Η αξιοπρέπεια δεν σταματά στη συμμετοχή στην κατηγορία, αλλά συνοδεύεται και με την εκπλήρωση των δικών σου στόχων.

Η ουραγός και χωρίς νίκη ΑΕ Μεσολογγίου έπαιξε αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα που παρήλθε, στην πορεία συμβιβάστηκε με την τελευταία θέση και με αυτή τελείωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Η Ρόδος διατυμπάνιζε από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ότι θα κερδίσει την άνοδο, στα τελευταία παιχνίδια με αλλαγές σε ρόστερ και τεχνική ηγεσία με τον Νίκο Κουρμπανά, έπαιξε για την παραμονή της.

Όλα τα μέτωπα ανοιχτά τώρα στον Παναιγιάλειο

Επειδή όλες οι δραστηριότητες των σωματείων ξεκινούν από την «κεφαλή», προέχει να δημιουργηθεί μια ικανή και δυνατή οικονομικά διοίκηση στον Παναιγιάλειο.
Από εκεί θα ξεκινήσει η εξεύρεση της νέας τεχνικής ηγεσίας, η δημιουργία ενός αξιόμαχου ρόστερ, τι θα γίνει με το γήπεδο, τι θα γίνει με τις υποδομές, πως θα εξασφαλιστούν κάποιοι χορηγεί, πως θα κάνει καλή συνεργασία με τον Δήμο Αιγιάλειας, πως…..


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr