background img
banner
banner

Βασίλης Ροδόπουλος: Χωρίς δελτία και αθλητικό υλικό ο Παναιγιάλειος

Το πρώην μέλος της προσωρινής διοίκησης Βασίλης Ροδόπουλος, ήταν ο διαμεσολαβητής για τον ενδιαφερόμενο ομογενή, στην ανάληψη διοίκησης του Παναιγιάλειου.

Ύστερα από την Γενική Συνέλευση της Δευτέρας, αφού του δημιουργήθηκαν κάποιες αμφισβητήσεις στην ομαλή μεταφορά της διοίκησης στον υποψήφιο επενδυτή που εκπροσωπούσε και για τον οποίο έδωσε ιδιαίτερη βάση στα λεγόμενα της Συνέλευσης, ερωτηθείς από το Protionline.gr, εξέφρασε τις παρακάτω απόψεις: Για την έδρα που θα χρησιμοποιεί ο Παναιγιάλειος, την μηδενική κληρονομιά που έμεινε στη λήξη της σεζόν σε δελτία και υλικό, πως είδε την Γενική Συνέλευση και ποια ήσαν τα πρώτα ερωτηματικά που του δημιούργησαν αρνητική εντύπωση.

Σοβαρό πρόβλημα δήλωσης έδρας για το 2024-25

«Όσον αφορά την Γενική Συνέλευση της Δευτέρας, τροχοπέδη στην όποια επενδυτική κίνηση υπάρξει αυτή την στιγμή, είναι και το γηπεδικό. Ο φάκελος που έτρεξε για την συμμετοχή του ΠΓΣ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο για να εγκριθεί από την ΓΓΑ κρίθηκε ανεπαρκής. Διότι το μεν γήπεδο της Αβύθου το οποίο δηλώθηκε εκ νέου ως έδρα για την νέα σεζόν στερείται αδείας, ενώ το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου που δεν γνωρίζει κανείς από τον Δήμο πότε θα παραδοθεί, κρίθηκε ότι δεν διαθέτει πιστοποιητικό ασφαλείας. Η άδεια που είχε ήταν η παλαιά από το 2013. Κανείς δεν φρόντισε από την Δημοτική αρχή να φροντίσει να την ανανεώσει, δημιουργώντας τις υποδομές που απαιτούνται με βελτιωτικά έργα, προκειμένου αυτό καταστεί λειτουργικό και ασφαλές. Αυτό δεν μπορεί να γίνει τώρα γιατί οι χρόνοι και τα έργα που θα βαρύνουν τον Δήμο, αν και εφόσον εγκριθούν από κάποιο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν θα μπορέσουν σε πραγματικό χρόνο να δώσουν οικονομική και αγωνιστική αναγέννηση στην ομάδα. Αυτό που πίστευε δηλαδή και ο επενδυτής ότι τουλάχιστον θα είχε».

Δεν έμεινε τίποτα από δελτία ποδοσφαιριστών και ρουχισμό

«Επίσης αν είναι αληθή η πληροφορία ότι δεν υπάρχουν δελτία ποδοσφαιριστών, αντιλαμβάνεται κανείς ότι και το οικονομικό μέγεθος για την ανεύρεση 20 ποδοσφαιριστών στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Σε αυτό να προσθέσουμε και το άλλο δυσάρεστο νέο ότι πλέον στα αποδυτήρια του Παναιγιάλειου δεν υπάρχει καθόλου αθλητικό υλικό, είναι θέματα που πληροφορηθήκαμε μόλις προχθές και σίγουρα επιβαρύνουν την …τσέπη του κάθε ενδιαφερόμενου επενδυτή».

Άκαρπη και άνομη η 2η Γενική Συνέλευση

«Δυστυχώς δεν εμφανίστηκαν στην ΓΣ ούτε οι άλλοι ενδιαφερόμενοι όπως είχαν προαναγγείλει, κυρίως όμως δεν υπήρχε η παρουσία του νομικού και μέλους της προσωρινής διοίκησης κυρίου Μπέσκου για να βοηθήσει την συζήτηση και να απαντηθούν τα ερωτήματα που τέθηκαν σε νομική βάση. Σίγουρα αυτό “χτύπησε” πολύ άσχημα στα αυτιά όσων …περίμεναν να ακούσουν συγκεκριμένα στοιχεία και περισσότερο όσο η συζήτηση κυμαινόταν στα περασμένα …μεγαλεία».

Ακριβή ενημέρωση και λύσεις για να αποφύγουμε την απόσυρση ενδιαφέροντος

«Η αλήθεια είναι ότι όταν προσπαθείς να ωραιοποιήσεις μια κατάσταση σε κάποιον που θέλει να προσφέρει οικονομικά, δεν μπορείς κάθε μέρα να του αποκαλύπτεις και νέα στοιχεία που επιβαρύνουν την ομαλή λειτουργία του Συλλόγου. Ετσι ξεκινά νέος προβληματισμός μέχρι τον …επόμενο.

Εγώ επικοινωνώ και απευθύνομαι σε ανθρώπους που εκτιμώ και έχω μια συγγενική και φιλική σχέση χρόνων οι οποίοι ζητούν μια ενημέρωση, πιστεύοντας ότι τα οικονομικά στοιχεία και περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου αποτυπώνονται εξ αρχής με διαφάνεια. Αν δεν απαντηθούν άμεσα, δεν θα υπάρξει χρόνος για οποιαδήποτε συμφωνία».


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr