background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Προτιμούν …παραλίες τα σωματεία της Αιγιάλειας

ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Μπορεί τα έξι σωματεία της περιοχής μας να κινούν μυστικά τα νήματα για το πλάνο της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και να μην αντιλαμβανόμαστε κάτι;
Δεν αποκλείεται. Πάντως από τις ομάδες δεν απορρέουν τίποτα πληροφορίες και το λογικό συμπέρασμα που εξάγεται, είναι ότι δεν έχουν ακόμα βάλει μπροστά τις …μηχανές.

Τροχοπέδη οι εκλογές

Κάποια δικαιολογία μπορούν να έχουν τα σωματεία που έχουν για το καλοκαίρι προγραμματισμένες εκλογές στο ΔΣ, οπότε λογικό είναι να ξεκινήσουν οι απαραίτητες ενέργειες από τα νέα διοικητικά συμβούλια.

Βάζουν καθυστέρηση και οι προσθήκες για τα ΔΣ

Και δεν είναι μόνο οι εκλογές που κρατούν σε ακινησία τα σωματεία, αφού και σε περιπτώσεις που παρατηρείται έλλειψη σε διοικήσεις ανθρώπινο δυναμικό, αναζητούνται νέα μέλη που θα πλαισιώσουν το υπάρχον ΔΣ. Κάτι ανάλογο συμβαίνει αυτές τις μέρες στον Φοίνικα / Ζήρια, που έχει θέσει το σωματείο σε στασιμότητα.

Όπως συνέβη εδώ στην ομάδα της Ζήριας με τον Νίκο Λαζανά, έτσι και σε άλλα σωματεία παρατηρούνται μετακινήσεις σε νησιά, με τις εκεί επαγγελματικές υποχρεώσεις να έχουν καλύτερο κέρδος. Η επιστροφή στη βάση σηματοδοτείται κατά τον Σεπτέμβρη και αναγκαία κρίνεται η προσθήκη με κάποιο άλλο νέο μέλος, που θα βάλει πλάτη στις υποχρεώσεις που περιλαμβάνονται σε αυτή την καλοκαιρινή περίοδο.

Δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει το θέμα στις τεχνικές ηγεσίες

Στην ΑΕ Καλαβρύτων σίγουρος ο Κωστής Βλάχος, το ίδιο και ο Κυριάκος Αθανασίου στην Θύελλα Αιγίου.

Άλλο σωματείο από την περιοχή μας δεν έχει εκφράσει την διάθεσή του να αλλάξει προπονητή, ούτε όμως να ανακοινώσει ότι συνεχίζει με την τεχνική ηγεσία που συνεργάστηκε πέρυσι.

Τα δύσκολα σε κάθε ομάδα είναι η εξεύρεση προπονητή και μετά καλού τερματοφύλακα, αφού είναι δυο πυλώνες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Να θυμίσουμε ότι άρχισαν και τελείωσαν με τον ίδιο προπονητή: Η ΑΕ Αιγίου (Λεωνίδας Σκαρτσίλας), Αστέρας Τέμενης (Αντώνης Μπάλας), Αχιλλέας Καμαρών (Φώτης Φιτσιάλος), καθώς επίσης οι προαναφερόμενοι σε Θύελλα Αιγίου και ΑΕ Καλαβρύτων.

Αλλαγή σε πάγκο είχαμε μόνο στον Φοίνικα / Ζήρια, που ξεκίνησε με τον Θανάση Νταγιούκλα και ολοκλήρωσε με τον Φώτη Φιτσιάλο.

Σε ποιες ομάδες είχαμε αναχώρηση προπονητών στον όμιλο Αιγίου

Οι προπονητές που έχουν κάνει από τώρα γνωστή την πάψη συνεργασία τους με τα σωματεία που οδήγησαν στον περυσινό πρωτάθλημα είναι:
Ο Θανάσης Κατσαντούλας από τον Αετό Ρίου.
Ο Χριστόδουλος Γκρέκας από τον Αχαϊκό
Ο Νίκος Κοκοτσής από τον Δαβουρλή
Ο Κώστας Λάζαρης από τον Πανιώνιο / Αχιλλέα, την θέση του οποίου πήρε ο Θανάσης Νταγιούκλας.
Αντίθετα στις επάλξεις με τα ίδια σωματεία παραμένουν:
Ο Γιάννης Γαρταγάνης με την ΑΕ Αρόης
Ο Θόδωρος Τσάμης με τον Απόλλωνα Εγλυκάδας
Ο Ακης Κουστουμπάρδης με την Αργυρά
Ο Γιάννης Σέρρος με το Ζαβλάνι
Ο Γιάννης Αλεξανδρόπουλος με την Πάτρα 2005

Παραμένει προπονητής στον Αχαιό ο Πέτρος Χρηστίδης

Είχε ξεχωρίσει σαν τερματοφύλακας στην ποδοσφαιρική του δράση ο Πέτρος Χρηστίδης. Τα τελευταία χρόνια κερδίζει τον σεβασμό και τον θαυμασμό τον αντιπάλων για την δουλειά του.
Αυτό φυσικά εκτιμάται και από την διοίκηση του Αχαιού Σαραβαλίου, που τον διατηρεί στον πάγκο της και για την επόμενη σεζόν, ύστερα από ανακοίνωσή της.
Το Σαραβάλι έχει δυο εκπροσώπους στην Β΄ κατηγορία, αφού εκτός από τον Αχαιό, είναι και ο Δίας Σαραβαλίου.
Δεν αποκλείεται μια από τις ομάδες αυτές να βρεθεί στον όμιλο Αιγίου και αυτό θα κριθεί ανάλογα με την έδρα που θα δηλώσουν τα σωματεία.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr