background img
banner
banner

Γενική Συνέλευση στον Παναιγιάλειο

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

Στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Αιγιάλειας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιουνίου στις 6:00, η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Παναιγιάλειου. Το θέμα αφορά τον Διοικητικό Απολογισμό και δεν προβλέπεται να ξεφύγει σε άλλα θέματα, αφού βασικό σκοπό έχει να πραγματοποιηθεί, για να καταθέσει στη συνέχεια η πρώην διοίκηση την παραίτησή της από τον Παναιγιάλειο.

Ανοίγει ο δρόμος για τους ενδιαφερόμενους στο νέο ΔΣ

Αφού ακολουθήσει η παραίτηση του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου, τότε θα μελετηθούν από την προσωρινή διοίκηση οι προτάσεις των ενδιαφερόμενων για την ανάληψη της νέας διοίκησης. Υπάρχουν καλές προοπτικές για μια καλή νέα διοικητική αρχή, αρκεί να διατηρηθεί το ενδιαφέρον και να ολοκληρωθεί το ντιλ με την δυνατόν καλύτερη επιλογή.

Οικονομικά προβλήματα μαστίζουν την Γ΄ Εθνική

Οι δυσκολίες που υπήρχαν και παραμένουν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, το κρατούν καθηλωμένο στη μετριότητα, την μιζέρια και την οικονομική δυσπραγία.
Κάποια μεγάλα οικονομικά ανοίγματα που πραγματοποιούνται από σωματεία δεν έχουν διάρκεια, αντίθετα ακολουθούν τα χειρότερα, όταν βγαίνουν από τους στόχους που είχαν τεθεί και τα λεφτά πήγαν στον …βρόντο.

Κρίνοντας από τις μέχρι τώρα κινήσεις που πραγματοποιούνται στους ομίλους, μπορούμε να καταλήξουμε ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι κατώτερο του προηγούμενου.

Πόσο μπορεί να βοηθήσει η απαραίτητη παρουσία δυο νεαρών καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, αυτό θα το δούμε στην πράξη. Δύσκολο σίγουρα να βρεθούν για όλες τις ομάδες μικρή σε ηλικία ποδοσφαιριστές, που θα αναπληρώνουν ισάξια έμπειρους συμπαίκτες τους.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr