background img
banner
banner

Για την καλύτερη προετοιμασία ενόψει καύσωνα

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΕΣΟΠΠ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Ο καλύτερος συντονισμός και η σωστή προετοιμασία ενόψει του καύσωνα των επομένων ημερών, ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης του Τοπικού Επιχειρησιακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αιγιαλείας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 11 Ιουνίου, υπό την προεδρία του Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου και φιλοξενήθηκε στο γραφείο του αρμοδίου αντιδημάρχου Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας Δημήτρη Φιλιππάτου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν οι απαιτούμενες ενέργειες πρόληψης στις οποίες θα προχωρήσουν όλες οι αρμόδιες αρχές και οι φορείς που εμπλέκονται στην Πολιτική Προστασία, με σημείο αιχμής την υψηλή επικινδυνότητα για εκδήλωση πυρκαγιών αλλά και την προστασία των πολιτών από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναμένεται να επικρατήσουν έως και την Παρασκευή. Διαπιστώθηκε, εξάλλου, η πολύ καλή επικοινωνία όλων των αρχών και των εθελοντικών ομάδων ώστε σε κάθε έκτακτη ανάγκη να υπάρξει άμεση και αποτελεσματική επέμβαση.

Ποιοι έλαβαν μέρος

Το «παρών» στη σύσκεψη έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας Νίκος Καραΐσκος, Τεχνικών Έργων Βασίλης Χριστόπουλος, Παιδείας Δημήτρης Ελευθεριώτης, Υγείας-Πρόνοιας-Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αγγελόπουλος, ο διοικητής Π.Υ. Νομού Αχαΐας πύραρχος Βασίλειος Μαρτζάκλης, ο Διοικητής Π.Υ. Αιγίου Πετρόπουλος Παναγιώτης με την αξιωματικό Ευγενία Κωνσταντινοπούλου, ο διοικητής του Α.Τ. Αιγίου Βασίλης Ροδόπουλος, ο διοικητής του Α.Τ. Ακράτας Μάριος-Μωυσής Σεραφειμίδης, εκ μέρους του ΚΕΤΧ Πάτρας ο ανθυπολοχαγός Τεχνικού Στυλιανός Αγγελόπουλος, ο προϊστάμενος του Δασαρχείου Αιγίου Χρύσανθος Αλεξανδρόπουλος, η προϊσταμένη του αυτοτελούς τμήματος της Δημοτικής Αστυνομίας Χριστιάννα Πανευθυμιτάκη, ο αναπληρωτής προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αιγιαλείας Φώτης Κουρτάκης και εκπρόσωποι των εθελοντικών ομάδων «Αχαιός», ΕΠΟΜΕΑ Αιγιαλείας και «Πήγασος».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr