background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Μερική επικύρωση βαθμολογίας

ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Η Επιτροπή Εκτακτων Θεμάτων συνεδρίασε και προχώρησε σε μερική επικύρωση βαθμολογίας ανοίγοντας έτσι τον δρόμο στους πρωταθλητές (Καβάλα, Εθνικό Κεραμιδίου, Πανιώνιο, Παναργειακό) να προχωρήσουν σε σύσταση ΠΑΕ για τις ανάγκες της Super League 2.

Η Επιτροπή Διοργανώσεων έχοντας πλέον την ευκαιρία να ορίσει τον χρόνο και τον τόπο διεξαγωγής των μπαράζ, τα ανακοίνωσε για την Κυριακή 16 Ιουνίου.

Δυστυχώς για τις ομάδες που θα συμμετέχουν μέσα στον καύσωνα, με το πρωτάθλημα να έχει ολοκληρωθεί από τις 28 Απριλίου και να πάνε με χαρακτηριστική καθυστέρηση σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια.

Φυσικά η έλλειψη ενημέρωσης έθεσε εκτός προπονήσεων τα τέσσερα σωματεία που με την κατάληψη της 11ης θέσης στους ομίλους τους, οδηγούνται χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία στους αγωνιστικούς χώρους.

Που θα γίνουν τα μπαράζ παραμονής στην Γ΄ Εθνική

Η ΑΕΡ Αφάντου από τον 3ο όμιλο που συμμετείχε και ο Παναιγιάλειος, θα αντιμετωπίσει την Προοδευτική (4ος όμιλος) στο γήπεδο Ατσαλένιου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το άλλο παιχνίδι ανάμεσα στη Νίκη Ευκαρπίας (1ος όμιλος) και τον Αστέρη Πετριτή (2ος όμιλος) ορίστηκε στο ΔΑΚ Καστοριάς.

Πλέον εξετάζεται το ενδεχόμενο της ματαίωσης αυτών των αγώνων, ύστερα από την προσφυγή που θα καταθέσουν οι τέσσερις ομάδες στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, σκοπεύοντας να μπλοκάρουν την διεξαγωγή τους.

Μέχρι 15/06 η υποβολή δικαιολογητικών στο μητρώο της ΓΓΑ

Με ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όπως ενημερώνει και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΑ, προτρέπει τα σωματεία να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι τις 15 Ιουνίου. Αναλυτικά: «Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία – μέλη μας ότι την 15/6/2024 λήγει η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών για το μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ekouros). Παρακαλούμε να επισπεύσετε τις σχετικές διαδικασίες προκειμένου να είναι έγκυρες οι συμμετοχές των σωματείων στις διοργανώσεις της Ένωσής μας την νέα αγωνιστική περίοδο 2024-2025».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr