background img
banner
banner

Δεν προχώρησε η συγχώνευση ανάμεσα στον Κεραυνό Αιγίου και τον Αστέρα Τέμενης

ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΕΣ ΟΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΕΜΕΝΗΣ

Παρά την καλή διάθεση που έδειξαν και οι δύο πλευρές, η διαδικασία συγχώνευσης ανάμεσα στον Αστέρα Τέμενης και τον Κεραυνό Αιγίου δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί τουλάχιστον για το φετινό καλοκαίρι. Τα εμπόδια μοιάζουν αξεπέραστα και ο χρόνος περιορισμένος προκειμένου να βρεθεί μία λύση και έτσι οι δύο ομάδες θα… τραβήξουν το δικό τους ξεχωριστό δρόμο τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο λόγος που “φρέναρε” τη διαδικασία είναι το ειδικό καθεστώς που επικρατεί στον Αστέρα, αφού ουσιαστικά αποτελεί μπασκετικό τμήμα του συλλόγου και δεν είναι αμιγώς ένας καλαθοσφαιρικός σύλλογος. Λύση ίσως μπορέσει να βρεθεί αλλά θα χρειαστεί χρόνος και νομικές διασικασίες και υπό αυτές τις συνθήκες η περίπτωση συγχώνευσης δεν μπορεί να προχωρήσει τουλάχιστον για φέτος.

Γιώργος Χρηστίδης: “Ο Αστέρας θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία”

“Η ομάδα μας, μετά την επιτυχημένη της πορεία στη National League 2, προετοιμάζει με αισιοδοξία την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Η δυναμική πρώτη παρουσία της ομάδας μπάσκετ την προηγούμενη σεζόν αποτελεί την βάση για ακόμα περισσότερες επιτυχίες και προκλήσεις. Κατάφερε να κερδίσει σημαντικούς αγώνες, να αντιμετωπίσει με επιτυχία δύσκολους αντιπάλους και να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Αστέρα, ενώ ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ, Γιώργος Χρηστίδης, αναφερόμενος στον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, τόνισε:

«Με στόχο την περαιτέρω βελτίωση, ο Αστέρας Τέμενης B.C. επιδιώκει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία κρατώντας ένα βασικό κορμό και ενισχύοντας τον με στρατηγικές μεταγραφές. Παράλληλα, συνεχίζεται η αναζήτηση και προώθηση νέων ταλέντων από τις ακαδημίες. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς στη National League 2. Οι φίλαθλοι μπορούν να αναμένουν ακόμα πιο συναρπαστικούς αγώνες και νέες επιτυχίες από τον Αστέρα”.

Με το… ένα πόδι στη National League 2 o Πολύβιος Μεγαλόπολης

Διανύουμε το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου και ακόμη δεν γνωρίζουμε την τελευταία ομάδα που θα συμπληρώσει τον 1ο όμιλο της National League 2, στον οποίο συμμετέχει ο Αστέρας Τέμενης και οι οι υπόλοιπες ομάδες της ΕΣΚΑ-Η. Για την ακρίβεια δεν έχουν καν ξεκινήσει οι τελικοί της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (Μεσσηνία – Λακωνία – Αρκαδία) ανάμεσα στην Καλαμάτα 80 και τον Πολύβιο.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης νίκησε για δεύτερη φορά στην Κυπαρισσία τον τοπικό Δίωνα και πλέον βρίσκεται στον μεγάλο τελικό της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ εκεί που στον δρόμο του για τον τίτλο θα βρει απέναντι του την Καλαμάτα 1980’. Ο ψυχωμένος Πολύβιος νίκησε με 58-61 έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ο Πολύβιος με την Καλαμάτα 1980 είναι στις 2-0 (από την κανονική περίοδο) και χρειάζεται μόλις μία για να στεφθεί πρωταθλητής.

Μετά την ολοκλήρωση των υπόλοιπων τοπικών πρωταθλημάτων οι σίγουρες ομάδες του νέου πρωταθλήματος της National League 2 στον 1ο όμιλο είναι:

Αχαγιά 82, Ιόνιος Κέρκυρας, Δόξα Πύρρου Άρτας, Παναχαϊκή, ΓΣ Γαργαλιάνων, Ένωση Γλαύκου Εσπέρου, Αστέρας Τέμενης, Πήγασος Άστρους, Νικόπολη Πρέβεζας, Γαλήνη και ένας εκ των Πολύβιου Μεγαλόπολης ή Καλαμάτας 80.

Απομένει να δούμε ποιες από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν από τη National League 1 θα τοποθετηθούν στον 1ο όμιλο για να διαμορφωθεί η εικόνα του νέου πρωταθλήματος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr