background img
banner
banner

Διανομή φυλλαδίων με μηνύματα κατά των ναρκωτικών

ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Τελευταία ημέρα τη Δευτέρα 17 Ιουνίου για τη φετινή σχολική χρονιά των Γυμνασίων στην Αιγιάλεια και συνοδεύτηκε από τη διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων προς τους μαθητές, κατά των ναρκωτικών. Πρόκειται για μία κοινή δράση Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, Δήμου Αιγιαλείας – Αντιδημαρχίας Παιδείας και Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιαλείας που είναι βέβαιο πως θα έχει και ανάλογη συνέχεια…

Ουσιαστικά, όπως ανέφερε στο Protionline.gr ο αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Ελευθεριώτης, η επίσκεψη στα τέσσερα πρωινά Γυμνάσια του Αιγίου, 1ο, 2ο, 3ο και 4ο, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης ευαισθητοποίησης για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών που είναι στις 26 Ιουνίου. Εκείνη την ημέρα πρόκειται να γίνει εκ νέου διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων σε σημεία που συναθροίζονται νέοι αλλά και γενικότερα όπου υπάρχει πολύς κόσμος όπως π.χ. σε παραλίες, κεντρικούς δρόμους ή πλατείες. Επίσης, ο αντιδήμαρχος έκανε γνωστό πως ήδη έχουν γίνει αντίστοιχες ενημερώσεις και σε δύο Γενικά Λύκεια περιφερειακά, στο ΓΕΛ Αιγείρας και το ΓΕΛ Διακοπτού.

Παράλληλα, ο κ. Ελευθεριώτης σημείωσε: ΄΄Η δράση είχε συμβολικό χαρακτήρα, τα παιδιά ήταν πολύ δεκτικά, βέβαια ήταν η τελευταία ημέρα του σχολείου, ωστόσο θεωρώ πως ό,τι γίνεται για την ενημέρωση των νέων είναι στη σωστή κατεύθυνση και βοηθά την κοινωνία. Από εκεί και πέρα, είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν πολλές δράσεις ενημερωτικού χαρακτήρα από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και μετά, οι οποίες θα έχουν να κάνουν και με διαλέξεις και βιωματικές προσεγγίσεις΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr