background img
banner
banner

Δύο μετάλλια η Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου στους αγώνες στίβου «39α ΘΩΔΕΙΑ»

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ 10 ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΣΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Με δέκα αθλητές και αθλήτριες πήρε μέρος η Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου στους αγώνες στίβου με την ονομασία ‘’ “39α ΘΩΔΕΙΑ 2024’’ που πραγματοποιήθηκαν στο Λουτράκι. Όλα τα παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά με τη Μαρία Μόσχου να κατακτά το Χάλκινο Μετάλλιο στη Σφαιροβολία στην κατηγορία Κ16 και τον Παναγιώτη Σαμίκο το Ασημένιο Μετάλλιο στα 80μ. ταχύτητα στην κατηγορία Κ16.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον “Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου” και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.
Οι Αθλητές/τριες της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου που έλαβαν μέρος ήταν :

ΚΙΑΧΟΠΟΥΛΟΣ Χ. ΣΤΑ 100Μ. ΚΑΙ 200Μ. – ΣΑΜΙΚΟΣ Π. ΣΤΑ 80Μ. ΚΑΙ 200Μ. – ΓΙΟΡΝΤΑΝΟΒΑ Θ. ΣΤΑ 200Μ. – ΚΙΤΣΑΤΗ Ν. ΣΤΑ 150Μ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4Χ80Μ. – ΜΑΡΓΚΙΟΚΑΪ Φ. ΣΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4Χ80Μ. – ΜΟΣΧΟΥ Μ. ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ – ΝΤΕΡΕΚΗ Κ. ΣΤΑ 200Μ. – ΣΑΜΙΚΟΥ Ν. ΣΤΑ 150Μ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4Χ80Μ. – ΦΛΩΡΑΚΗ Χ. ΣΤΑ 150Μ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4Χ80Μ – ΧΑΝΤΖΕΛΗ ΑΘΗΝΑ ΣΤΑ 200Μ.

Με τρεις συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

Η Φιλαθλητική συμμετείχε με τρεις θλητές και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στην κατηγορία Κ18. πουπραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.. 1600 Αθλητές και Αθλήτριες συνολικά έλαβαν μέρος στους αγώνες, από όλη την Ελλάδα , σε ένα Πανελλήνιο με τις περισσότερες συμμετοχές όλων των εποχών Ο Σαμίκος Παναγιώτης αγωνίστηκε στα 400μ. Εμπόδια , Η Γιορντάνοβα Θεοδώρα στα 400μ. Εμπόδια και ο Κιαχόπουλος Χριστόφορος στα 200μ. τρέξιμο και παρότι ήταν μικρότεροι ηλικιακά από όλους τους συναθλητές τους τα πήγαν εξαιρετικά αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για το άμεσο μέλλον.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr