background img
banner
banner

ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: 15 χρυσά μετάλλια σε ισάριθμες συμμετοχές για την Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου!

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Το τμήμα ενόργανης γυμναστικής της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου, συμμετείχε στους αγώνες ενόργανης γυμναστικής της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας που έγιναν στην Πάτρα, με 14 αθλήτριες και έναν αθλητή, υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας Κωσταρίδη-Αβράμ Σιμόνα.

Η εμφάνιση της Φ.Λ.Α. ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Και οι 15 αθλητές-τριες βαθμολογήθηκαν με άριστα στην εκτέλεση των προγραμμάτων τους και κατέκτησαν όλοι χρυσά μετάλλια, τα οποία προστέθηκαν στη μακροχρόνια ιστορία των τμημάτων γυμναστικής του συλλόγου!

Η σύνθεση της αποστολής ήταν: Αβράμ Σιμόνα (προπονήτρια), Μανίκας Θεόδωρος, Βλάχου Αικατερίνη, Βλάχου Υπαπαντή, Γιώργη Σοφία, Κατσιβάλη Μυρτώ, Μπεκρή Αγγελική-Θεοφανία, Παπαδοπούλου Πηνελόπη, Παπαδοπούλου Σοφία, Ρουμελιώτη Χριστίνα, Σιέττου Ανδριάνα, Σταμοπούλου Θεώνη, Παπαγεωργίου Μάρθα, Νικολοπούλου Ευαγγελία, Παπακωνσταντίνου Νίκη και Χριστοδουλοπούλου Κωνσταντίνα-Στυλιανή. “Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και συγχαρητήρια στα παιδιά μας και την προπονήτριά μας.

Τα καλύτερα έρχονται! Οι επιτυχίες σε τραμπολίνο και ενόργανη (σύνολο 22 μετάλλια για το 2024) έρχονται παρόλα τα προβλήματα που υπάρχουν με τις συνθήκες προπόνησης, αφού οι ελλείψεις σε ώρες προπόνησης, χώρου και εξοπλισμού είναι τεράστιες! Συνεχίζουμε”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του αιγιώτικου συλλόγου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr