background img
banner
banner

Εξετάσεις για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη στην Π.Ε. Αχαΐας

Τη δυνατότητα απόκτησης Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη (Κατηγορίας 1 & Κατηγορίας Εισαγωγικού Επιπέδου) Α΄ Περιόδου 2024, δίνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος μέσω διεξαγωγής εξετάσεων την Παρασκευή 21 Ιουνίου και ώρα 9:00, που προκηρύχθηκαν ύστερα από απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη.

«Η προσφορά του ραδιοερσιτέχνη είναι σημαντική, όχι μόνο, για τη ψυχαγωγία τους αλλά και για την συμβολή τους στην πολιτική προστασία της Περιφέρειας. Η πιστοποίηση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει το σημαντικό έργο που προσφέρουν στην κοινότητα», δήλωσε ο κ. Φωκίων Ζαΐμης. Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην αίθουσα εξετάσεων (ισόγειο) της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Αχαΐας (Σταγείρων αρ. 23, Πάτρα). Η κατάθεση των δικαιολογητικών για την συμμετοχή στις εξετάσεις θα γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του πληροφοριακού συστήματος Ραδιοερασιτεχνισμός στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://radioerasitexnes.gov.gr/ham(Υποβολή Αίτησης Συμμετοχής στις Εξετάσεις Απόκτησης Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη).

Οι εξετάσεις διενεργούνται στην Ελληνική γλώσσα, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, με ερωτηματολόγια πολλαπλών επιλογών σύμφωνα με την διαδικασία που προβλέπεται στο άρθρο 5 της Υ.Α. 38200/1136/11-08-2011.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν εφόσον έχουν συγκεντρωθεί τουλάχιστον τρεις υποψήφιοι. Εφόσον δεν συγκεντρωθούν μπορούν, εάν το επιθυμούν, να παραπεμφθούν σε άλλη υπηρεσία Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μετά από προηγούμενη συνεννόηση.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr