background img
banner
banner

Επιτυχής η αιμοδοσία, βάζουν… πλώρη για θέατρο

ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΕΜΕΝΗΣ – ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «AMAZING THAILAND»

Απολύτως επιτυχημένη κρίνεται η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε προχθές Κυριακή, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τέμενης «Η Ένωση», στην αίθουσά του στην Τέμενη, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Τέμενης. Η προσέλευση ήταν μεγάλη, με τους δύο φορείς του χωριού να εκφράζουν την ικανοποίησή τους αλλά και τις ευχαριστίες τους σε όσους συνέβαλαν στο να επιτύχει η σημαντική αυτή κοινωνική δράση.

Επίσης, το τετραήμερο 7, 8, 9 και 10 Ιουνίου, η «Ένωση» αναπτύσσει την πολιτιστική της δράση, παίζοντας θέατρο. Πρόκειται για τη δεύτερη θεατρική απόπειρα, μετά την περσινή πρώτη επιτυχημένη, που αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέμενης ανεβάζει το έργο «Amazing Thailand» («Υπέροχη Ταϊλάνδη») του Λένου Χρηστίδη. «Ένας γιος. Ένας πατέρας. Mια μάνα. Mια αδερφή. Ένας φίλος. Ένας συμμαθητής. Mια γκόμενα. Έλληνες. Kοράλλια. Aξύριστα κεφάλια. Kαι η ζούγκλα. Ποιος θα νικήσει;».

Οι παραστάσεις θα είναι τέσσερις με πρεμιέρα την Παρασκευή, ώρα έναρξης 9.00μ.μ. και θα λάβουν χώρα στην αίθουσα του συλλόγου. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλέξης Σωτηρόπουλος, αναφέρει για την παράσταση: ΄΄Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μας που ήταν δίπλα μας σε μία τόσο μεγάλη προσπάθεια και τους εύχομαι τα καλύτερα. Επίσης δεν μπορώ να παραλείψω τα παιδιά που παίζουν, τους ηθοποιούς μας που κάνουν συνεχείς πρόβες για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Για το τέλος άφησα τη σκηνοθέτριά μας που βάζοντας τις τελευταίες της «πινελιές» είναι έτοιμη για την πρεμιέρα΄΄. Καταλήγοντας, τόνισε: ΄΄Συγχαρητήρια σε όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου που είναι ασταμάτητο στις τόσες δράσεις μας και πάντα με το χαμόγελο΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr