background img
banner
banner

Ευχαριστίες στον Αργύρη Λίβα για την θετική έκβαση της προσφυγής

ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Ο Αιγιώτης ποινικολόγος Αργύρης Λίβας (φωτο) ήταν η …σανίδα σωτηρίας για τα τέσσερα σωματεία στην προσφυγή που είχαν καταθέσει να ματαιωθούν τα μπαράζ παραμονής.
Από τον όμιλο του Παναιγιάλειου ήταν η ΑΕΡ Αφάντου που θα έπαιζε την αποφυγή του υποβιβασμού με την Προοδευτική και η ομάδα του Κορυδαλλού κοινοποίησε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την επιτυχία του Αργύρη Λίβα: «Η Προοδευτική και ο πρόεδρος Γιώργος Μαλαδάκης ευχαριστούν θερμά τον έγκριτο δικηγόρο Αργύρη Λίβα για τις προσπάθειες που κατέβαλε ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η ομάδα στην Γ’ Εθνική».

Οι βάσεις για έναν ισχυρό Ατρόμητο και τη νέα σεζόν

Η διατήρηση του Σάκη Πεφάνη στον πάγκο του Ατρόμητου Πατρών, παρουσιάζει την αφετηρία για ένα ακόμα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στη νέα σεζόν για τον Ατρόμητο, που θα του δώσει και πάλι τα σκήπτρα στην Αχαΐα.

Η υγιής διοίκηση στους πρωταθλητές Αχαΐας, οι μεγάλες γνώσεις γύρω από το αντικείμενο του ποδοσφαίρου και η αναγνωρισμένη αξία του προπονητή Πεφάνη, αναμένεται να αποτελέσει την επιθυμητή εξέλιξη στις μεταγραφικές κινήσεις, που ήδη έχουν ξεκινήσει.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr