background img
banner
banner

Ζαρντινιέρες κατά μήκος της παραλίας Άκολης

ΕΔΩΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΟ

Λίγη ακόμη… ομορφιά στο αξιοθαύμαστο φυσικό τοπίο θέλησε να προσθέσει στην παραλία της Άκολης ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ροδοδάφνης Γιώργος Παλαιολογόπουλος, τοποθετώντας δέκα ζαρντινιέρες με άνθη, κατά μήκος της παραλίας, στη δεξιά πλευρά, προς τη θέση «Μάτι». Η παρέμβαση ανήκει στο γενικότερο πλάνο του για την μοναδική σε κάλλος παραλία, υλοποιώντας βήμα – βήμα όσα έχει κατά νου.

΄΄Τοποθετήσαμε δέκα ζαρντινιέρες με χρωματιστά γεράνια, δεξιά της παραλίας στη θέση «Μάτι». Τα φυτά θα μεγαλώσουν και θα ομορφύνουν κι άλλον τον χώρο. Κάναμε αυτή την παρέμβαση για εμάς τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και για τον κόσμο, τους επισκέπτες μας που και φέτος περιμένουμε να τιμήσουν την παραλία μας΄΄, είπε στo Protionline.gr ο κ. Παλαιολογόπουλος, ερωτηθείς σχετικά. Στο ερώτημα εάν έχει ξεκινήσει η κίνηση, ο πρόεδρος ανέφερε πως ΄΄μέχρι στιγμής υπάρχει επισκεψιμότητα, ωστόσο θα εξαρτηθεί από το εάν θα μας ευνοήσουν οι άνεμοι. Όσο πνέει βοριάς είναι οι ιδανικές συνθήκες, ο μαΐστρος μας τα χαλάει΄΄.

Ισχύει η πεζοδρόμηση – Αντικατάσταση παγκακίων

Αναφορικά με άλλες παρεμβάσεις, τόνισε πως έχει ξεκινήσει το μέτρο της πεζοδρόμησης καθώς πέφτουν οι μπάρες από τις 11.00 το πρωί ως τη 1.00 τη νύχτα. Επίσης, ξηλώθηκαν παλιά παγκάκια που είχαν υποστεί βλάβες και είχαν φθαρεί και τοποθετήθηκαν νέα κατά μήκος της ακτής. Τα ντους βρίσκονται στην εντέλεια, ενώ υπάρχει μέριμνα για να ποτίζονται τα αλμυρίκια και να διατηρηθεί το πράσινο στοιχείο στην παραλία. ΄΄Προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να κάνουμε την παραλία μας ακόμη πιο ελκυστική και όμορφη για εμάς που κατοικούμε εδώ αλλά και για τους επισκέπτες μας και πιστεύω ότι φέτος θα είναι πάρα πολλοί΄΄, κατέληξε ο κ. Παλαιολογόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr