background img
banner
banner

Ημερίδα νέων οικογενειών με ομιλία για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Η ΓΕΧΑ Αιγίου πραγματοποιεί ημερίδα νέων οικογενειών, στον κατασκηνωτικό χώρο «Χαρούμενη Πολιτεία» στο Πυργάκι Αιγίου. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 24 Ιουνίου. Θα προηγηθεί όρθρος και Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Κατασκήνωσης.

Ομιλήτρια θα είναι η Παναγιώτα Χατζηγιαννάκη (φωτο) Ιατρός Πνευμονολόγος, συνεργάτης του κινήματος «Μαμά, Μπαμπάς και παιδί». Θέμα της ημερίδας είναι «Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση, υπάρχει τρόπος… πώς θα μιλήσω στο παιδί μου για το σεξ, τις σχέσεις και τον έρωτα;».

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 7:30-10:00 Όρθρος και Θεία λειτουργία με θείο κήρυγμα. 10:30 Πρωινό, επικοινωνία στην τραπεζαρία της κατασκήνωσης. 11:30-12:30 Ομιλία από την Παναγιώτα Χατζηγιαννάκη, Ιατρό Πνευμονολόγο, συνεργάτη του κινήματος «Μαμά, Μπαμπάς και παιδί». 12:30-13:30 Συζήτηση. 14:00 Γεύμα για όλους, 15:00 Καφές, επικοινωνία. Στον χώρο θα λειτουργεί και έκθεση βιβλίου.

«Στην ημερίδα μπορείτε να συμμετάσχετε με τα παιδιά σας. Γι’ αυτό θα υπάρξει ιδιαίτερο ψυχαγωγικό και οικοδομητικό πρόγραμμα. Θερμή παράκληση να μας ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας στα τηλέφωνα: 6979672629 (κ. Χρήστος Σωτηρόπουλος) και 6977439787(κα. Ευαγγελία Γιαννάδη), το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουνίου, αναφέροντας και τον αριθμό των μελών της οικογένειας που θα γευματίσουν (ξεχωριστά γονείς και παιδιά).

Η συμμετοχή σας είναι εντελώς δωρεάν. Για όσους θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά, θα υπάρχει δυνατότητα στην Κατασκήνωση», αναφέρεται από τη ΓΕΧΑ.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr