background img
banner
banner

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: Ευχαριστεί το φίλαθλο κόσμο και συγχαίρει τη Γαλήνη

Η διοίκηση του Κεραυνού Αιγίου, με ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχαριστεί δημόσια τον φίλαθλο κόσμο για τη δυναμική του συμπαράσταση στον 7ο και τελευταίο τελικό της Α1 ΕΣΚΑ-Η με αντίπαλο τη Γαλήνη και παράλληλα συγχαίρει την ομάδα της Πάτρας για τη κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη National League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του “Α.Γ.Σ. Κεραυνός Αιγίου” αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο της ομάδας μας για την παρουσία του και την δυναμική του συμπαράσταση στον 7ο και τελευταίο τελικό για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία του μπάσκετ.

Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν θετικό για την ομάδα μας και να απογοητεύσαμε τον κόσμο, κάτι που μας στεναχωρεί περισσότερο από την ήττα.

Όμως, δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά μέχρι και τον τελικό οι πρωταγωνιστές (παίκτες  – προπονητές).

Μπορεί στην παράταση του τελικού να χάσαμε την άνοδο, αλλά ο Κεραυνός Αιγίου δεν ηττήθηκε!

Γιατί καμία μάχη δεν είναι χαμένη, παρά μόνο αυτές που δεν δίνεις. Η ομάδα μας ηττήθηκε στις λεπτομέρειες  -που δεν ήταν με το μέρος μας- από έναν άξιο αντίπαλο, την ομάδα της Γαλήνης Πατρών, την οποία και συγχαίρουμε .

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημόσια τους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας μας. Δίχως τη δική τους αρωγή πολλά δεν θα είχαμε καταφέρει. Γιατί ξέρουμε ότι οι επιτυχίες δεν έρχονται μόνο με τις νίκες. Νίκη για μας είναι η συμμετοχή και η προσφορά

Στόχος μας παραμένει η προώθηση του αθλητισμού στο χώρο του μπάσκετ, η σωματική και πνευματική ανάπτυξη των αθλητών μας και κυρίως των παιδιών των ακαδημιών των συλλόγων μας (Κεραυνός Αιγίου και Ήφαιστος / Αχιλλέας Αιγιάλειας).

Ζητάμε από τον κόσμο, από όλους σας, να συνεχίσετε να είστε δίπλα μας .

Γιατί ο Σύλλογός μας θέλει να ενώσει όλες τις υγιείς μπασκετικές δυνάμεις της περιοχής μας και να γίνει σημείο αναφοράς στον Δήμο μας και όχι μόνο.

Ο “Α.Γ.Σ. Κεραυνός Αιγίου”, έχοντας ως παρακαταθήκη την ιστορία του, ήταν και θα παραμείνει μια μεγάλη αναγνωρίσιμη πανελλαδικά ομάδα στο χώρο του μπάσκετ.

Σας ευχαριστούμε!».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr