background img
banner
banner

Μία αξέχαστη γιορτή λήξης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου

ΜΕ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ – ΜΟΥΣΙΚΕΣ –ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΟΡΟ!

Μία… ονειρεμένη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου το βράδυ της Κυριακής 16 Ιουνίου, την οποία απόλαυσαν οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί αλλά και οι γονείς. Το προαύλιο του σχολείου πλημμύρισε χαρά, κέφι και ανέμελη καλοκαιρινή διάθεση!

Η γιορτή, κατά κοινή ομολογία, ήταν η καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά, με την πρόεδρο του Συλλόγου Μαίρη Καβούνη και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. να έχουν φροντίσει και για την παραμικρή λεπτομέρεια. Επίσης, παρόντες ήταν και ο διευθυντής του σχολείου Γιάννης Παπαδόπουλος και οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι συμμετείχαν με χαρά.

Να σημειωθεί ότι η σχολική γιορτή είχε πραγματοποιηθεί λίγες ημέρες πριν, ενώ τα όσα είχαν ετοιμάσει γι’ αυτήν τα παιδιά, παρουσιάστηκαν και στη γιορτή της Κυριακής που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων για να λάβουν το ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα όλων των παριστάμενων. Εντυπωσίασαν οι μικροί με τον χορό της βροχής αλλά και οι μεγαλύτεροι μαθητές, τα «εκτάκια» που αποφοίτησαν που παρουσίασαν σκετς και χορευτικά. Επίσης, ιδιαίτερη και συγκινητική ήταν η στιγμή που προβλήθηκε στάιτ για τους αποφοίτους οι οποίοι πέταξαν ψηλά τα καπέλα κι άφησαν τα μπαλόνια στον ουρανό, σηματοδοτώντας το πέρασμά τους στο Γυμνάσιο. Εντυπωσιασμένοι είδαν όλοι τα βεγγαλικά να μεταφέρουν το χρώμα στον ουρανό λίγο μετά την απονομή των αναμνηστικών στους μαθητές της Στ΄.

Η εκδήλωση περιελάμβανε κεράσματα από τον Σύλλογο Γονέων. Κοκτέιλ για τους μεγάλους και… μοκτέιλ για τους μικρούς, παγωτά και βέβαια πολύ χορό. Δεν έλλειψε και η ζωντανή μουσική, με τους γονείς να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να βοηθούν στη διεξαγωγή μιας γιορτής που θα μείνει σε όλους αξέχαστη. Δεν ήταν λίγοι δε αυτοί που πήραν το μικρόφωνο και τραγούδησαν ενώ όλοι μαζί πιάστηκαν στον χορό, δημιουργώντας μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Στη συμβολή όλων για τη διεξαγωγή αυτής της αξέχαστης εκδήλωσης, αναφέρθηκε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, υπενθυμίζοντας πως μετά από δύο διετίες θα παραδώσει τη σκυτάλη στον επόμενο. Η κ. Καβούνη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς που ο καθένας από την πλευρά του πρόσφεραν όσο μπορούσαν να γίνει με πληρότητα η γιορτή, καθώς υπήρξαν πολλές χορηγίες. Ευχαρίστησε ακόμη τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, ευχήθηκε στους αποφοίτους καλή σταδιοδρομία και απηύθυνε σε όλους θερμές ευχές για ένα «όμορφο καλοκαίρι»!


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr