background img
banner
banner

Μία γιορτή όλοι μαζί…

ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΑΙΓΙΟΥ

Το μήνυμα της ενότητας και τη δημιουργικότητας πρόκειται να περάσει η εκδήλωση που διοργανώνουν έξι φορείς μαζί και η οποία αναμένεται να λάβει χώρα στον προαύλιο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Φανερωμένης Αιγίου, την Κυριακή 16 Ιουνίου, στις 7.30 το απόγευμα. Τίτλος της, «Μία γιορτή όλοι μαζί…».

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν, Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου, δήμος Αιγιαλείας – αντιδημαρχία Παιδείας, 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, 6ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου και Χορευτικός Όμιλος Αιγίου.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στo Protionline.gr, ερωτηθείς σχετικά, ο προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού Φανερωμένης, π. Αθανάσιος Λιακόπουλος, ΄΄θα είναι μία γιορτή που θα προσφέρει χαρά στους συμμετέχοντες, όμορφο θέαμα και ακούσματα στους θεατές. Προσκαλούμε τον κόσμο να τιμήσει με την παρουσία του αυτή την ποιοτική εκδήλωση, που στηρίζεται στη συνεργασία της Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Φανερωμένης, του Δήμου Αιγιαλείας, δύο Δημοτικών Σχολείων και δύο Χορευτικών συλλόγων΄΄.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια από τις χορωδίες των δύο σχολείων, του 2ου Δημοτικού υπό την μουσικό κ. Σπυροπούλου και του 6ου υπό τη μουσικό κ. Γιαννακοπούλου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις!


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr