background img
banner
banner

«Μεθόδευσε» την εξαφάνισή του;

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ 27ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΤΟ ΛΑΜΠΙΡΙ

Στοιχεία τα οποία «δείχνουν» προς την πιθανή τέλεση συγκεκριμένων ποινικών αδικημάτων στην υπόθεση του 27χρονου Γ.Χ. ο οποίος ‘κινητοποίησε’ μια μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης την Τρίτη 11 Ιουνίου, μετά την πολύωρη εξαφάνισή του, κατά τη διάρκεια υποβρυχίου ψαρέματος στο Λαμπίρι, φαίνεται ότι εξετάζει Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αιγίου.

Τη προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών όπου ο 27χρονος πατρινός -μέλος πληρώματος στο Εμπορικό Ναυτικό- παραμένει και εξετάζεται, αμέσως μετά την έξοδό του από το Νοσοκομείο Αιγίου στο οποίο οδηγήθηκε αμέσως μετά την εμφάνιση του στις αρχές, αργά προχθές το απόγευμα.

Ο ναυτικός που βρέθηκε σώος στο Λαμπίρι, μετά από ώρες διασωστικών ερευνών στην θαλάσσια περιοχή όπου είχε πάει για ψαροντούφεκο εκτιμάται ότι μπορεί ακόμη και να «μεθόδευσε» την εξαφάνισή του.

Eρωτήματα ζητούν απαντήσεις…

Πως εξηγείται ότι εμφανίστηκε υγιής και αρτιμελής στο ίδιο σημείο στη ξηρά όπου λιμενικοί τον έψαχναν από το πρωί;
Γιατί δεν έδωσε σημεία ζωής σε κανέναν, ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης;
Γιατί εγκατέλειψε προσωπικά στο όχημα με το οποίο είχε πάει για ψάρεμα με τον φίλο τους
Πότε έδωσε σημεία ζωής στην οικογένειά του;

«Το σημαντικό είναι ότι ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του. Η έρευνά μας συνεχίζεται προς δύο κατευθύνσεις, τις διοικητικές κυρώσεις που επισείουν και μεγάλα χρηματικά πρόστιμα για την κινητοποίηση αλλά και τυχόν ποινικές ευθύνες για το ίδιο θέμα» αναφέρει ο κεντρικός Λιμενάρχης Πάτρας Λάζαρος Χανουμίδης.

Κατέθεσε ο φίλος του

Ελεύθερος αφέθηκε από την Τρίτη 11 Ιουνίου ο φίλος του 27χρονου ο οποίος κάλεσε τις αρχές καθώς έχασε επαφή μαζί του για ένα τρίωρο περίπου, από τις 9.00 το βράδυ της Δευτέρας έως και τη 12.30 μετά τα μεσάνυκτα προς Τρίτη (όταν δόθηκε εκ μέρους του το σήμα για έρευνα στις αρχές). Σε βάρος του δεν φαίνεται να έχει προκύψει κάτι, αν και οι δύο ήδη αντιμετωπίζουν διοικητικές κυρώσεις και πρόστιμο για λαθραλιεία.

Τον 27χρονο αναζητούσαν στη θαλάσσια περιοχή δυνάμεις του Λιμενικού που κινητοποιήθηκαν από Πάτρα και Αίγιο, αυτοδύτες και βατραχάνθρωποι των Ο.Υ.Κ., ελικόπτερο έρευνας και διάσωσης αλλά και ιδιώτες ψαράδες.

Από το Λιμεναρχείο αναμένεται να κληθούν για κατάθεση και μέλη της οικογένειας του 27χρονου.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr