background img
banner
banner

Με Θόδωρο Ανδριόπουλο στον πάγκο του

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Ο Παναιγιάλειος και ο Αστέρας Αμαλιάδας είναι οι δυο ομάδες που έχει «δεθεί» περισσότερο ο προπονητής και πρώην παίκτης του Παναιγιάλειου Θόδωρος Ανδριόπουλος.
Στην περιοχή της Αμαλιάδας τον εμπιστεύονται και τον καλούν να δουλέψει σε ένα μακροχρόνιο πλάνο με πρώτο στόχο την επιστροφή του Αστέρα στην Γ΄ Εθνική. Αυτό δηλαδή που είχε καταφέρει ο Ανδριόπουλος πρόσφατα με τον Παναιγιάλειο.

Ενίσχυση σε διοίκηση και ρόστερ

Τίποτα πλέον δεν αφήνουν στην τύχη στον Αστέρα, αφού πριν και μετά τη συνεργασία με τον καταξιωμένο προπονητή Θόδωρο Ανδριόπουλο, είχε προηγηθεί ενίσχυση στο ΔΣ κυρίως με τον Νίκο Γκρίλλα στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή και ακολούθησαν ποιοτικές κινήσεις στην επάνδρωση του έμψυχου υλικού.

Τα εύσημα της διοίκησης του Αστέρα στον προπονητή Ανδριόπουλο

Στην ανακοίνωσή του για την πρόσληψη του Θόδωρου Ανδριόπουλου, το ΔΣ του σωματείου της Αμαλιάδας αναφέρει: «Ο Θοδωρής Ανδριόπουλος έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής με θητεία στην Α’ Εθνική, αλλά και επιτυχημένος προπονητής με διακρίσεις. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον ΑΣΤΕΡΑ με τον οποίο έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, μια άνοδο το 2010 καθώς και τρία κύπελλα, έχοντας οδηγήσει την ομάδα σε καλές πορείες στα Εθνικά Πρωταθλήματα.

Ο Θοδωρής Ανδριόπουλος εκτός από τον ΑΣΤΕΡΑ έχει εργαστεί ως προπονητής στον ΑΙΑΝΤΑ Γαστούνης, την ΕΡΑΝΗ Φιλιατρών, την Α.Ε ΑΙΓΕΙΡΑΣ / ΑΚΡΑΤΑΣ, τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ Λάππα, τον ΑΣΤΕΡΑ Δερβενίου, τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ Καβασίλων, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σαβαλίων.

Ο πιο πρόσφατος σταθμός του ήταν στον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ κατακτώντας το Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαΐας και την άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική.
Τους καλωσορίζουμε και τους δύο στο ΑΣΤΕΡΑ. Αποτελεί τιμή μας η συνεργασία μαζί τους και τους ευχόμαστε μια επιτυχημένη πορεία».


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr