background img
banner
banner

Με Σταύρο Ξαρχάκο, Μπάση, Κότσιρα, Λέκκα και Μπιθικώτση

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  2024 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024, ανακοίνωσε ο Δήμος Καλαβρύτων, με ευθύνη του Τμήματος Τοπικής Ανάπτυξης, Πολιτιστικής, Αθλητικής και Τουριστικής Προβολής.

«Για ακόμα μια χρονιά έχουμε τη χαρά να διοργανώσουμε ένα πλούσιο Πολιτιστικό Καλοκαίρι στο Δήμο Καλαβρύτων με ποιοτικές και ποικίλες εκδηλώσεις, που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τόσο οι συνδημότες όσο και οι επισκέπτες μας σε διάφορες περιοχές του Δήμου μας», αναφέρει σε μήνυμα του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος.

Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων ξεχωρίζουν μετακλήσεις δημιουργών με διεθνή απήχηση και αναγνώριση όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος, η συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών όπως ο Δημήτρης Μπάσης και η Ηρώ Σαΐα, ο Γιάννης Κότσιρας (στα Καλάβρυτα) ο Βασίλης Λέκκας (στην Ψωφίδα), ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης (στην Κλειτορία), λαϊκές βραδιές και πάρτι νεολαίας, αφιερώματα στη ρεμπέτικη και στη δημοτική μουσική, οι βραδιές  θερινού  σινεμά, το αθλητικό τουρνουά (Δάφνη), η βραδιά Πανσελήνου (με τα τηλεσκόπια του Εθνικού Αστεροσκοπείου), το παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και πολλά άλλα.

«Είναι μια μεγάλη πολιτιστική γιορτή που θα κρατήσει όλο το καλοκαίρι. Ελάτε να τη ζήσετε μαζί μας. Απ’ την αρχή ως το τέλος της, πάνω στα βήματα του μουσικού και πολιτισμικού πλούτου μας. Μια ανάσα πολιτισμού για όλους μας», αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr