background img
banner
banner

«Μηνιαίο Καλάθι Μεσογειακής Διατροφής Ηλικιωμένων»

ΚΑΙ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

H Co2gether σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Τράπεζα Τροφίμων, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Πατρών και το Διατροφικό Εργαστήρι «Ευτροφία» ξεκινούν το πρόγραμμα «Μηνιαίο Καλάθι Μεσογειακής Διατροφής Ηλικιωμένων».

Η ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Ιουλίου στις 12μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (παρ. Αριστοτέλους 18, Πάτρα).

To «Μηνιαίο Καλάθι Μεσογειακής Διατροφής Ηλικιωμένων» αφορά τη δωρεάν διανομή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας σε άτομα τρίτης ηλικίας. Το νέο αυτό εγχείρημα θα ξεκινήσει για 80 ηλικιωμένους μέσα από τις «Επισκέψεις Ζωής», που η Co2gether πραγματοποιεί σε συνεργασία με δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, παράλληλα θα περιλαμβάνονται έτοιμα οικονομικά γεύματα με πρωτεΐνες, που θα καλύπτουν ακόμα και όσους δυσκολεύονται λόγω παθήσεων ή ασθενειών να μαγειρέψουν. Το «Μηνιαίο Καλάθι Μεσογειακής Διατροφής Ηλικιωμένων» θα φτάσει σε ηλικιωμένους που διαμένουν στους Δήμους Δυτικής Αχαΐας, Ερυμάνθου και Αιγιάλειας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr