background img
banner
banner

Μνημόσυνο και αιμοδοσία από το Ε.Κ.Α.ΜΕ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΚΕΡΑΣΜΑ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η ελάχιστη προσφορά του Ε.Κ.Α.ΜΕ. απέναντι σε όλους όσοι στηρίζουν το έργο του είναι ένα μνημόσυνο στη μνήμη των θανόντων τους, για να προσφέρει η ευλογία της εκκλησίας κουράγιο στους οικείους. Αυτό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου και ώρα 9:30π.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου. Στη συνέχεια θα προσφερθεί καφές στις νέες εγκαταστάσεις (Τέρμα Κλεισούρας) «για να γνωρίσετε από κοντά πως αξιοποιούνται τα χρήματα που μας εμπιστεύεστε», όπως αναφέρεται στην πρόσκληση.

Συνάμα την ίδια μέρα και ώρα 10:30 έως 13:30 θα πραγματοποιηθεί και εθελοντική αιμοδοσία στις νέες εγκαταστάσεις με σκοπό να ενισχυθεί η τράπεζα αίματος του Κέντρου γιατί με αυτό τον τρόπο βοηθούνται όλα τα άτομα με αναπηρία που έχουν ανάγκη από φιάλες αίματος καθώς και οι οικογένειές τους ή κάθε φίλος και συγγενείς που χρειάζεται.

΄΄Είναι πολύ σημαντικό και ταυτόχρονα σπουδαίο προς το κοινωνικό σύνολο να προσφέρεις λίγο από το αίμα σου για να βοηθήσεις έναν συνάνθρωπο. Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. καλεί τις οικογένειες και τους συγγενείς των εκλιπόντων, φίλους και εθελοντές του Κέντρου να παρευρεθούν καθώς και όλους τους εθελοντές αιμοδότες να διαθέσουν 5 λεπτά από το χρόνο τους για καλό σκοπό΄΄, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr