background img
banner
banner

Μπαίνει σε νέα αφετηρία στα 30 του ο Παναγιώτης Μητρόπουλος

Σαν ιδιωτικός υπάλληλος τα τελευταία χρόνια ο Παναγιώτης Μητρόπουλος, δεν ήταν σε θέση να προγραμματίσει όπως θα ήθελε τα ραντεβού με τις προπονήσεις στις ομάδες που συνεργαζόταν, να είναι απόλυτα έτοιμος σε φυσική κατάσταση και ψυχολογία να αποδώσει τα μέγιστα στους αγωνιστικούς χώρους.

Έστω κι έτσι πάντα αποτελούσε τον τρόμο για τις αντίπαλες άμυνες και τους προπονητές, που έκαναν μνεία στους παίκτες τους πριν μπουν στο γήπεδο να αντιμετωπίσουν τον γκολτζή Μητρόπουλο. Έχοντας περάσει από πολλά σωματεία της περιοχής μας και μια φορά στην Κορινθία με τα Ροζενά, έχει αποκτήσει μεγάλες εμπειρίες, έχει δημιουργήσει πολλές φιλίες και έχει θαυμαστεί από πάρα πολλούς.

Αρχή στα Ζαχλωρίτικαμε τον Ηρακλή

Η ομάδα του χωριού του αποτέλεσε τον σταθμό για την μετέπειτα πορεία του Παναγιώτη Μητρόπουλου. Όταν τον πήρε στην ομάδα ο αείμνηστος πρόεδρος Τάκης Αλεξόπουλος ήταν 14 χρονών, όμως το νεαρό της ηλικίας του δεν αποθάρρυνε τον τότε προπονητή Γιώργο Δαλιάνη να τον ξεκινά με την βασική 11άδα, αφού στις προπονήσεις έβγαζε …μάτια. Ακόμα έπαιξε σε Ακράτα, Θύελλα Αιγίου, Απόλλωνα Αιγίου, Αβυθο, Δόξα Ελαιώνα, Φλόγα Ροδιάς, Αχιλλέα Καμαρών.

Παναγιώτης Μητρόπουλος: «Θέλω να επιστρέψω πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους»

Πρόσφατα ο Παναγιώτης Μητρόπουλος ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση στα Ζαχλωρίτικα, καφέ – ψησταριά «Ο Γουρλής» και πιστεύει ότι έτσι μπορεί να προγραμματίζει καλύτερα τις ανάγκες των προπονήσεων και των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Για τη νέα επαγγελματική του κατάσταση ο «στράικερ» Μητρόπουλος λέει: «Τα τελευταία χρόνια η δουλειά δεν μου επέτρεπε τις περισσότερες φορές την παρουσία μου στις προπονήσεις. Έχανα σε φυσική κατάσταση, έπαιρνα παραπανίσια κιλά. Χαίρομαι που πήρα στα χέρια μου το οικογενειακό μαγαζί στα Ζαχλωρίτικα, αφού θα έχω την ευχέρεια να ακολουθώ το προπονητικό πρόγραμμα με την ομάδα που συνεργάζομαι και να είμαι καθ’ όλα έτοιμος στα παιχνίδια».

Για τα περισσότερα γκολ σε αγωνιστική περίοδο, ο Μητρόπουλος θυμάται: «Ηταν όταν αγωνιζόμουν στο Διακοπτό με πρόεδρο τον Δημήτρη Λίβα και προπονητή τον Μιχάλη Τρίψα, είχαμε κερδίσει την άνοδο στην Α΄ κατηγορία και είχα σημειώσει 36 γκολ».

Για τις καλύτερες αναμνήσεις του μίλησε επίσης ο Μητρόπουλος: «Νομίζω ότι οι καλές αναμνήσεις δεν έχουν να κάνουν μόνο με τις επιτυχίες, αλλά ακόμα με το κλίμα της ομάδας σου, τις φιλίες που έχεις σε αυτή, η αξία του προπονητή για να σου μεταδώσει πράγματα. Όλα αυτά τα είχα βρει στη Θύελλα Αιγίου με τον προπονητή Κυριάκο Αθανασίου.
Μάλιστα είχα ξεχωρίσει και τους δίδυμους αδελφούς αμυντικούς Γιάννη και Αντώνη Παξιμάδη, αλλά και τον μέσο Τάσο Σωτηρόπουλο.»

Για το τι τον είχε αφήσει πίσω στην αγωνιστική του πρόοδο, θυμάται: «Εκτός από τις προηγούμενες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν μου επέτρεπαν να λειτουργήσω όλα τα ραντεβού μου όπως ήθελα, είχα μείνει εκτός δράσης έναν περίπου χρόνο, ύστερα από κάταγμα κνήμης – περόνης. Πολλοί που το ακούν θα νομίζουν ότι το έπαθα στα γήπεδα, δυστυχώς όμως έγινε με την μηχανή. Ήταν την εποχή που αγωνιζόμουν στην Θύελλα Αιγίου».

Για τις σκέψεις του να συνεχίσει την αγωνιστική δράση, απάντησε ο Μητρόπουλος: «Εχω τώρα κάποιες περισσότερες ευκαιρίες να βάλω σε μια σειρά τα πράγματα και να προγραμματίζω εγώ τη δουλειά μου όπως θέλω. Αυτό μου προσφέρει ένα δυνατό κίνητρο για να συνεχίσω αυτό που αγαπάω. Να παίζω ποδόσφαιρο και να σημειώνω γκολ. Καλό καλοκαίρι στην αθλητική Αιγιάλεια.»


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr