background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ: Μετά την απώλεια του τίτλου κοιτάζουν την επόμενη ημέρα στον Κεραυνό Αιγίου

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΕΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ

Ο Κεραυνός Αιγίου έφτασε στην “πηγή” αλλά …δεν ήπιε νερό. Ο τίτλος και η άνοδος στη National League χάθηκαν στις λεπτομέρειες μετά την ολοκλήρωση της δραματικής σειράς των τελικών με τη Γαλήνη και πλέον, οι άνθρωποι της ομάδας κοιτάζουν την επόμενη μέρα.

Ο Κεραυνός θα είναι η 14η ομάδα που συμπληρώνει το “παζλ” της Α1 ΕΣΚΑ-Η για την επόμενη σεζόν αφού οι υπόλοιπες 13 είναι γνωστές από καιρό: Νέοι Γλαύκου, Ολυμπιάδα, ΑΕ Ροϊτίκων, ΣΕΦΑ Ανδραβίδας, ΕΑΠ, ΑΕ Βαρθολομιού, ΑΕ Αγυιάς, Αραχωβίτικα, Απολλωνιάδα, Α.Ο. Δύμης που παρέμειναν από πέρυσι και οι τρεις που ανέβηκαν από την Α2. Ο πρωταθλητής Διαγόρας Βραχνεϊκων και οι Τρίτων, Πυρσός που πήραν το εισιτήριο μέσα από τη διαδικασία των πλέι άουτ.

Η πρωταθλήτρια Γαλήνη θα είναι η πέμπτη ομάδα που θα εκπροσωπήσει την περιοχή μας στο επόμενο πρωτάθλημα της National League 2 επιστρέφοντας στις Εθνικές κατηγορίες μετά από ένα χρόνο απουσίας. Παίρνει τη θέση του Προμηθέα 2014 που ανέβηκε στη National League 1 και μαζί με την Αχαγιά ΄82, την Παναχαϊκή τον Γλαύκο/Έσπερο και τον Αστέρα Τέμενης θα τοποθετηθούν στον 1ο όμιλο του Νότου.

Θα επισπεύσουν τις διαδικασίες για πιθανή συγχώνευση

Πρόθεση των διοικούντων του Κεραυνού είναι να επισπεύσουν τις διαδικασίες συγχώνευσης με τον Αστέρα Τέμενης και να ξεκαθαρίσει σύντομα η κατάσταση. Μάλιστα το Σαββατοκύριακο έγινε συμβούλιο στην ομάδα και πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις.

Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και σύμφωνα με πληροφορίες την άλλη εβδομάδα θα γίνει η καθοριστική συνάντηση στην οποία θα μετέχουν άνθρωποι του Αστέρα Τέμενης και του Κεραυνού Αιγίου, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος οι τελευταίες λεπτομέρειες. Κάποιοι μάλιστα έχουν προτείνει και ως νέο όνομα το «AΙΓΙΟ BC», αλλά πριν καταλήξουμε στο όνομα και τα χρώματα πρώτα θα πρέπει να υπάρξει οριστική συμφωνία. Το μεγαλύτερο “αγκάθι” αυτή τη ώρα δείχνει να είναι το νέο όνομα αφού υπάρχουν κάποιες αντιδράσεις και από τις δύο πλευρές.

Παράγοντας του Κεραυνού μας έλεγε πρόσφατα ότι το όνομα της κορυφαίας μπασκετικής ομάδας της πόλης δεν μπορεί να είναι διαπραγματεύσιμο. “Το όνομα ΚΕΡΑΥΝΟΣ θα πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε και στη νέα ονομασία”, μας τόνισε. Αλλά και στην Τέμενη δεν θέλουν να σβηστεί το όνομα του Αστέρα και έτσι, θα πρέπει να βρεθεί η “χρυσή τομή” για να προχωρήσει η συμφωνία.
Παράλληλα, και αν φυσικά ολοκληρωθεί η συμφωνία, θα συνεχιστεί ο σωστός προγραμματισμός που ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι και αφορά στη λειτουργία των ακαδημιών σε επαγγελματικά πλαίσια, ώστε να τοποθετηθούν γερά “θεμέλια” για την ανάπτυξη του αιγιώτικου μπάσκετ. Ήδη, τα πρώτα δείγματα γραφής φάνηκαν από την πρώτη χρονιά μετά τη συνεργασία Κεραυνού και Ήφαιστου/Αχιλλέα.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr