background img
banner
banner

Ξεχωριστό “EGUAL GAME” της Σελέστε με τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού

ΤΕΛΙΚΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΗΤΑΝ Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΛΩΝ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ

Ένα από τα πιο σημαντικά EQUAL GAMES που έχει δώσει η Μικτή Σελεστε, ήταν χωρίς αμφιβολία αυτό του Σαββάτου (1/6) στο γήπεδο Ζωγράφου απέναντι στην Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών του Παναθηναικού WFC.

Πολύ κέφι, δυνατές φάσεις, ωραίο ποδόσφαιρο, ποιοτικό χιούμορ και τελικός νικητής το Ποδόσφαιρο Πολιτισμού, η Ισότητα των δύο φύλλων και η ενημέρωση για την Εθελοντική προσφορά μυελού των οστών.

Από την εκδήλωση δεν έλειψαν οι εξαιρετικές παρουσίες και συμμετοχές, όπως του γνωστού ηθοποιού και Στελέχους της Σελέστε Γιώργου Γεροντιδάκη , αλλά και του Βετεράνου “αίλουρου” των γκολπόστ του Παναθηναικού και της Εθνικής Ελλάδας Βασίλη Κωνσταντινου. Τον οποίο βράβευσαν οι δύο σύλλογοι και ο ίδιος συνεχάρη τις δύο Ομάδες για την απόδοσή τους, δηλώνοντας μάλιστα ενθουσιασμένος με την ποδοσφαιρική ποιότητα των κοριτσιών του Παναθηναικού. “Γκεστ σταρ” ήταν το Ιδρυτικό Στέλεχος της Σελέστε Τρύφωνας Κατσαρός.

Άριστη ήταν η απόδοση με τα χρώματα της Σελέστε του βετεράνου του Εθνικού Πειραιώς Σταύρου Κομιώτη καθώς και των παλαιμάχων της Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου και του αρχηγού και προέδρου τους, Γιώργου Παπαχαρίση, εκλεκτού φίλου και συνεργάτη του Δημήτρη Πιερρουτσάκου και των ανθρώπων της Σελέστε.

Παρών ήταν και ο γνωστός αθλητικογράφος της ΕΡΤ και της ΕΡΑ Σπορ Βασίλης Κούβαλης….

Εξαιρετική, εμπεριστατωμένη και αναλυτική ήταν η επιστημονική ενημέρωση πάνω στο θέμα της Προσφοράς Μυελού των Οστών από φοιτητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, οι οποίοι ύστερα από πρόσκληση της Καθηγήτριάς τους, και Στελέχους του ΚΕΔΜΟΠ “Χάρισε Ζωή” κ. Andrea Paola Rojas ήρθαν στην Εκδήλωση και συνεισέφεραν τα μέγιστα στην επιτυχία της…..
Παρών και ο Οικοδεσπότης, ο οποίος παρεχώρησε ευγενικά το Γήπεδο “Γρηγόρης Λαμπραάκης” , ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου Γιώργος Γρίβας, δηλωμένος Παναθηναικός, αλλά και αντικειμενικός φίλαθλος…

Ακολούθησε “Τρίτο Ημίχρονο” με κρασί, μπύρες και μεζέδες, σε ωραίο Κρητικό Στέκι, σε φίλο του Γιώργου Γεροντιδάκη.

“Ευχαριστούμε όλες και όλους, για την προσφορά και τη συμμετοχή τους….Συνεχίζουμε δυναμικά, για τον Πολιτισμό, για τον Αθλητισμό, για την Ισότητα ,για την Υγεία, για την Κοινωνική Προσφορά. Όλα ήταν εξαιρετικά, συγχαρητήρια για το Τμήμα του και ειδικά για τις μικρές αθλήτριές του που αγωνίστηκαν μαζί με τις μεγάλες ,στον Team Manager του Τριφυλλιού Γιώργο Παπαγιάννη και στους συνεργάτες του”, δήλωσε μετά το τέλος της εκδήλωσης ο ιδρυτής της ΣΕΛΕΣΤΕ Δημήτρης Πιερρουτσάκος.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr