background img
banner
banner

Οι πρώτες κινήσεις των ομάδων εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΕΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΙΓΙΟΥ

Στον Αστέρα Τέμενης επικρατεί στασιμότητα σε όλα τα θέματα της ομάδας, κάτι απόλυτα λογικό καθώς ακόμη είναι πολύ νωρίς για το ξεκίνημα του σχεδιασμού ενόψει της νέας σεζόν. Πόσο μάλλον, από τη στιγμή που γίνονται συζητήσεις με τους ανθρώπους του Κεραυνού Αιγίου για πιθανή συγχώνευση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά ο Σέρβος Βουκάντιν Πέτροβιτς που μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αναχώρησε για την πατρίδα του.

Ωστόσο, κάποιες από τις ομάδες του 1ου ομίλου ξεκίνησαν δειλά – δειλά τις πρώτες τους κινήσεις όσο αφορά αλλαγές στην τεχνική ηγεσία και ανανεώσεις ή αποδεσμεύσεις παικτών από το περυσινό ρόστερ.

Τα “κλειδιά” στον Σπύρο Γκοργκόλη η Αχαγιά ΄82

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Αχαγιά 82 ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας για τη σεζόν 2024-2025 με τον καταξιωμένο πατρινό προπονητή Σπύρο Γκοργκόλη που έχει περάσει και από τον πάγκο του Κεραυνού Αιγίου. Νέο πρόσωπο στην ομάδα θα είναι και ο βοηθός προπονητή. Πρόκειται για τον Σωτήρη Μπουρδάνο που αναλαμβάνει τη θέση του assistant coach και παράλληλα, θα συνεχίσει να είναι υπεύθυνος για τις ακαδημίες της ομάδας, καθώς και προπονητής των εφηβικών και παιδικών τμημάτων, θέση που κατέχει από τον περασμένο Ιανουάριο.Στόχος είναι η ενοποίηση του ανδρικού τμήματος με τις ακαδημίες και η καθημερινή πρόοδος των αθλητών, βασισμένη σε μια συνεκτική φιλοσοφία για ολόκληρο το σύλλογο.

Μάνατζερ στη Δόξα Άρτας ο Ντίνος Σταυρόπουλος

Η περυσινή χρονιά ήταν η τελευταία στα παρκέ για τον 49χρονο (!) Κωνσταντίνο Σταυρόπουλο. Ο άλλοτε παίκτης και του Κεραυνού Αιγίου (στην Α2) αναλαμβάνει τη θέση του General Manager (GM-Τεχνικού Διευθυντή) στη Δόξα Πύρρου Άρτας με την οποία αγωνίστηκε πέρυσι

Μετά τη θητεία του σε Τρίτωνα, Περιστέρι, Παπάγου, Ροάν, Άρτλαντ, Μπονκούρ, Απόλλωνα Πατρών, Βόνμπαου, Κεραυνό Αιγίου, ΓΕ Αγρινίου, ΑΟ Αγρινίου, Χαρίλαο Τρικούπη, Λέοντα Μεσολογγίου, Σπάρτακο, Βίκο Ιωαννίνων και Δόξα, ο Ντίνος κρέμασε τα παπούτσια του, ύστερα από 30 χρόνια στα γήπεδα και θα προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του από άλλο πόστο.
Ταυτόχρονα με τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στο ανδρικό τμήμα της ΑΕ Δόξας Πύρρου, αναλαμβάνει και τη θέση του Υπεύθυνου Ακαδημίας της ομάδας.

Η Δόξα προχώρησε και σε ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Μάνθα που είναι γέννημα-θρέμμα του συλλόγου και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του μετά την επιτυχημένη περσινή πορεία όταν και είχε αναλάβει στα μισά της χρονιάς.

Παρέμεινε στον Γ.Σ. Γαργαλιάνων ο Αντώνης Κούτρης

Το ΔΣ του ΓΣ Γαργαλιάνων προχώρησε την ανανέωση του συμβολαίου με τον προπονητή, Αντώνη Κούτρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο coach έχει αποδείξει την αφοσίωση του στην ομάδα και την επιτυχημένη εργασία του με τους αθλητές. Παράλληλα γνωστοποίησε τη λήξη της συνεργασίας με τον Αντώνη Σκλήβα, Κωνσταντίνο Λαζαρίδη, Χρήστο Μπουκουβάλα, Δημήτρη Κυριακόπουλο και Νίκο Παπουτσή.υ, με των Ανδρών να διεξάγεται


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr