background img
banner
banner

Ο ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α Ν .Αχαΐας στο ΕCOFORUM 2024

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Στο Συνέδριο του ECOFORUM 2024 στην Πάτρα, πραγματοποίησε ομιλία προχθές 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ν. Αχαΐας Νίκος Καραΐσκος.

Σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θεματική ενότητα με τίτλο: Ανακύκλωση – Κυκλική Οικονομία, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, ανέπτυξε παραδείγματα καλών πρακτικών τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν στην καθημερινότητα και οι οποίες στοχεύουν μεταξύ άλλων, στην ενημέρωση του κοινού και την προώθηση φιλικών προς το περιβάλλον δράσεων.
Ταυτόχρονα ενημέρωσε σχετικά με την εξέλιξη σημαντικών έργων με περιβαλλοντικό αντίκτυπο, τα οποία αφορούν την περιοχή μας και τα οποία θα μπορέσουν να συνεισφέρουν ουσιαστικά στην βιώσιμη διαχείριση των απορριμμάτων.

Στο συνέδριο ECOFORUM 2024 του οποίου ο ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α Ν. Αχαΐας ήταν συνδιοργανωτής, συμμετείχαν διακεκριμένοι ομιλητές, εκπρόσωποι της επιχειρηματικότητας και της ακαδημαϊκής κοινότητας, των θεσμικών φορέων, καθώς επίσης τοπικές αρχές, φορείς, με τους οποίους είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις σε μία σειρά κρίσιμων ζητημάτων που αφορούν το Περιβάλλον.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr