background img
banner
banner

Παίζεται …παιχνίδι στον Αχιλλέα Καμαρών

ΜΕΝΕΙ Ο ΦΙΤΣΙΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο Ν. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Στα πρόθυρα της Α΄ κατηγορίας βρέθηκε ο Αχιλλέας, έχασε στις λεπτομέρειες και μέσα από ατυχίες την άνοδο, χωρίς όμως αυτό να …φρενάρει τις ορέξεις και τον προγραμματισμό για νέες επιτυχίες την ομάδα των Καμαρών.

Πρώτες κινήσεις ήταν η πρόσληψη του έμπειρου Νίκου Παπαχριστόπουλου στη θέση του Τεχνικού Συμβούλου για την μεγάλη ομάδα, αλλά και σε παιδικά τμήματα

Παρέμεινε στη θέση του ο προπονητής Φώτης Φιτσιάλος, ενώ ξεκίνησε ένα μπαράζ ανανεώσεων όπως αναφέρει και στην παρακάτω ανακοίνωση που έστειλε στo Protionline.gr ο Αχιλλέας Κιτσάτης: «Η διοίκηση της ομάδας μας θέλει να ανακοίνωσή τον Νίκο Παπαχριστόπουλο ως Τεχνικό Σύμβουλο σε Ακαδημία και Ανδρική ομάδα.

Την ανανέωση του επιτυχημένου εδώ και δυο χρόνια προπονητή μας Φώτη Φιτσιάλου για ακόμη μια χρονιά στον πάγκο της ομάδας μας και ευελπιστούμε ότι μαζί με τον Νίκο Παπαχριστοπουλο θα βοηθήσουν όλους μας για μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά.

Επίσης όλοι ξέρουμε ότι μία καλή ομάδα ξεκινάει από το νούμερο 1, γι’ αυτό και στις πρώτες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών μας ήταν ο Άγγελος Μερκούρης. Επίσης ανανέωσαν ο αρχηγός μας Παναγιώτης Ασημακόπουλος, ο Χρήστος Παπασπυρόπουλος, ο Μεντούζ Χύσα, μαζί με τον Ηλία Νγκέλα οποίος φέτος επανέρχεται πιο δυνατός και με όρεξη για μεγάλα πράγματα.
Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Νίκο Παπαχριστόπουλο και ευχόμαστε στους υπόλοιπους μία υγιή χρονιά με πολλές επιτυχίες. Συνεχίζουμε…»


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr